Komplexní průvodce systémovými požadavky a kompatibilitou Fortnite Mobile

0
Fortnite

Fortnite Mobile vzal svět útokem a nabízí vzrušující a poutavý zážitek z battle royale, který si hráči mohou užít na cestách. S miliony hráčů po celém světě se hra stala v oblasti hraní pojmem. Než se však pustíte do hry, je nezbytné se ujistit, že vaše zařízení tento úkol zvládne. Mnoho hráčů by se mohlo divit, na jaké mobily jde fortnite funguje. V tomto komplexním průvodci se blíže podíváme na systémové požadavky a kompatibilitu Fortnite Mobile, abyste si mohli zajistit, že je vaše zařízení připraveno k boji.

Minimální systémové požadavky pro Fortnite Mobile

Chcete-li úspěšně hrát Fortnite Mobile, musíte splnit minimální systémové požadavky hry. Minimální systémové požadavky pro Fortnite Mobile zahrnují následující:

  • iOS 13.0 nebo novější pro zařízení Apple
  • Android 8.0 nebo vyšší pro zařízení Android
  • 64bitový procesor a operační systém
  • 3 GB RAM nebo vyšší
  • GPU Adreno 530 nebo vyšší, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 nebo vyšší

Pokud vaše zařízení splňuje tyto minimální požadavky, měli byste být schopni hrát Fortnite Mobile bez problémů. Pamatujte však, že hraní hry na nejnižší nastavení může mít za následek nižší než optimální výkon.

Doporučené systémové požadavky pro Fortnite Mobile

Zatímco minimální systémové požadavky vám umožní hrát Fortnite Mobile, mít zařízení, které splňuje doporučené systémové požadavky, vám poskytne mnohem lepší herní zážitek. Doporučené systémové požadavky pro Fortnite Mobile jsou:

iOS 13.0 nebo novější pro zařízení Apple

Android 8.0 nebo vyšší pro zařízení Android

64bitový procesor a operační systém

4 GB RAM nebo vyšší

GPU Adreno 540 nebo vyšší, Mali-G72 MP12 nebo vyšší

Splnění doporučených systémových požadavků zajistí, že si hru užijete ve vysokých nastaveních bez zpoždění nebo problémů s výkonem. Pokud to s hraním Fortnite Mobile myslíte vážně, vyplatí se investovat do zařízení, které tyto požadavky splňuje.

Kompatibilita se zařízeními iOS a Android

Fortnite Mobile je kompatibilní s celou řadou zařízení iOS a Android. Ne všechna zařízení jsou však stvořena stejně a některá nemusí poskytovat nejlepší herní zážitek. Zde je rozpis zařízení, která jsou kompatibilní s Fortnite Mobile:

Kompatibilní iOS zařízení

  • iPhone
  • iPad Mini (5. generace)
  • iPad Air (3. generace)
  • iPad Pro (1., 2. a 3. generace)
  • iPod Touch (7. generace)

Kompatibilní zařízení Android

Fortnite Mobile je kompatibilní s celou řadou zařízení Android, ale ne všechna zařízení poskytnou nejlepší herní zážitek. Zde jsou některá z kompatibilních zařízení Android:

  • Samsung
  • Google Pixel
  • OnePlus
  • Telefon Razer
  • Honor

Upgradujte své zařízení pro Fortnite Mobile

Pokud vaše aktuální zařízení nesplňuje minimální nebo doporučené systémové požadavky pro Fortnite Mobile, možná budete muset upgradovat své zařízení, abyste si hru plně užili. Při výběru nového zařízení zvažte operační systém zařízení, procesor, RAM a GPU. To jsou hlavní faktory, které ovlivňují výkon hry.

Pro iOS zařízení nabízejí nejlepší výkon nejnovější iPhony, včetně iPhonu 12. Tato zařízení obsahují výkonné procesory, dostatek paměti RAM a vysoce kvalitní GPU, které snadno zvládnou vysoká nastavení hry.

Pro zařízení Android jsou Samsung Galaxy S20, OnePlus 8 Pro a Google Pixel 5 jedny z nejlepších zařízení pro hraní Fortnite Mobile. Tato zařízení jsou vybavena nejnovějšími procesory, dostatkem paměti RAM a vysoce kvalitními GPU, které poskytují vynikající herní zážitek.

Závěr

Fortnite Mobile je moderní hra nabízející vzrušující a poutavý zážitek z battle royale, který si hráči mohou užít na cestách. Než se však pustíte do hry, je nezbytné se ujistit, že vaše zařízení tento úkol zvládne. Kontrolou systémových požadavků a kompatibility vašeho zařízení můžete zajistit hladký a příjemný herní zážitek. Pokud vaše aktuální zařízení nesplňuje minimální nebo doporučené systémové požadavky, zvažte upgrade na novější zařízení. Vhodné zařízení vám umožní vychutnat si Fortnite Mobile na vysokých nastaveních bez zpoždění nebo problémů s výkonem.

Předchozí článekBudoucnost vysokorychlostního internetu: Proč je Honor Magic 4 Lite 5G klíčem k připojení nové generace
Další článekProč je Honor X8 5G dokonalou volbou pro zaneprázdněné profesionály i hráče
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here