Gentleman očima žen III – Alana Camposs, Lucie Konečná & Lucia Rubeljová

1

Tentokrát jsme si pro další díl rozhovorů Gentleman očima žen vybrali zajímavé ženy rovnou ze tří zemí. Brazilskou modelku Alanu Camposs, českou travel blogerku a markeťačku v jednom Lucii Konečnou a slovenskou malířku Luciu Rubeljovou. Budou odpovídat jak podle nich vypadá ideální muž, jak ženu okouzlit či jak ženě okamžitě zvednout náladu.

Alana Camposs

Modelka | TwitterInstagram

alana camposs

Jaké vlastnosti musí gentleman mít?

První a nejdůležitější rys, který muž musí mít, aby se mohl nazývat gentlemanem, je respekt. Pokud muž nemá respekt ke mně jako ženě a k ostatním okolo něj, na ničem jiném nesejde . Může být zdvořilý, otevřený, galantní, ale na ničem z toho nezáleží, pokud mě tento člověk nerespektuje. Pokud si myslí, že má větší cenu, jen protože je muž. Skutečný gentleman se nebojí ukázat svou praktickou stranu, bojuje za to, co je správné, a dodržuje slovo. Otevírání dveří a placení účtů za večeři je pěkné, ale tento „popis“ gentlemana je zastaralý.

The first and most important trait a man needs to have in order to call himself a gentleman in my view is respect. If this man doesn’t respect myself as a woman and others around him, everything else goes down the drain. He can be Polite, open minded, courteous, but all that good stuff doesn’t matter if this man doesn’t respect me. If somehow he thinks he’s worth more than me just because he’s a guy. A real gentleman wont be afraid to show his sensible side, to fight for what’s right, to keep his word. Opening doors and paying the dinner bills is nice but that “description” of a gentleman is outdated. 

Kterou jednu věc by měl muž udělat, aby ti okamžitě zvedl náladu?

Ať mi přinese zmrzlinu! Nejsem sice nijak mlsná, ale bez zmrzliny nedokážu žít.

Bring me ice cream. Haha I’m not the sweet tooth kind of person but I can’t live without ice cream. 

Lucie Konečná

Travel blogerka, markeťačka | Power of Doing | Loudavým krokem | Instagram

lucie konečná

Jak bys popsala ideálního muže?

Vždycky jsem o tomhle měla dost jasno. Co se týče fyzické stránky, tak jsem měla vždy jen podmínku, že by měl být vyšší než já a vždycky se mi líbilo, když měl kluk větší ruce. Měla jsem takový pocit bezpečí, když mě pak držel. Jinak sečtělý, já hodně čtu, takže jsem tohle vyhledávala a oceňovala u protějšku. Měl by se zajímat o svět, rád cestovat a podnikat nové věci. Přitahovali mě vždycky lidi, co se neztratí a se kterými lze debatovat snad o všem, od politiky a až po počítačové hry. A hlavně, aby si uměl z toho světa tak trochu dělat srandu.

V jaké chvilce sis řekla „Toho si chci vzít!“?

V hlavě asi tak druhý měsíc našeho vztahu jsem byla přesvědčená, že když to někde po cestě našeho vztahu nepokazím, už spolu zůstaneme. Nemyslela jsem hned na svatbu, to ne, ale Luky překonával můj vysněný ideál ve všem.  Myslím si, že jsem o sobě dost kreativní, ale upřímně nedokážu ani v hlavě vymyslet lepšího chlapa, než je on. Ani po víc jak pěti letech, co spolu jsme, tak nevím, co by na něm šlo ještě vylepšit. 🙂 Chvíli nechával po bytě všude banánové slupky, ale už ani to nedělá. 😀

Lucia Rubeljová

Malířka | Lart | Instagram | Facebook

lucia rubeljlová

Jakým nejlepším způsobem muž okouzlí ženu?

Podľa mňa muž okúzli ženu svojou úrovňou a charizmatickým vystupovaním, z ktorého ale musí sršať prirodzenosť.

Okuzľujúcim mužom z môjho pohľadu ale nieje muž, ktorý je strojený alebo má dokonalú tvár či postavu… je to napríklad sympatická osôbka, ktorá keď vstúpi niekam do miestnosti, tak rozžiari úsmev na tvári nie len vám ale aj všetkým ostatným

Muž ktorý by chcel okúzliť konkrétne mňa, by mal asi mať vo svojich očiach niečo milé a dobré a zároveň šibalské, rovnako by mal byť vtipný a čo zbožnujem úplne najviac- byť spontánny, čím by bol somnou na rovnakej „vlne“ a samozrejme by tam musela byť aj vzájomná fyzická príťažlivosť.

Kterou vlastnost bys u partnera nestrpěla?

Fuuuuu tých vlastností je viac „haha“ ako by povedala každá žena, ale ak by som mala vypichnúť naozaj len jednu-dve vlastnosti, ktoré by som naozaj nestrpela, bola by to pretvárka a povýšenectvo.
To čo sa mi najviac nepáči nie len u mužov, ale úplne u všetkých ľudí je faloš a s tou je spojená aj pretvárka alebo akási hra… A to čo ma dokáže doslova znechutiť je povýšeneckosť a arogantnosť. Arogantnosť ako taká na správnom mieste a v situácii pokiaľ je nutná mi nevadí, hovorím skôr o tom, ak sa niekto bez príčiny povyšuje nad inými ľudmi.
Předchozí článekSkeletonové hodinky
Další článekJak si říct o vyšší mzdu
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here