Oholení jako po másle s Shave Butter

3

Gely, pěny, mýdla, znáte to. Aby mohlo ostří hezky klouzat po pokožce. Ale co kdybychom na to šli trochu přírodněji a využili másla? Jako alternativu běžných holicích prostředků si dnes vyzkoušíme Shave Butter od Barber Shave Clubu. 

Shave Butter

Shave Butter je nový český produkt značky Barber Shave Club, který vznikl z americké inspirace másla na holení. Od myšlenky stačilo pár měsíců a Shave Butter je už nyní k dostání i u nás! Když mi máslo přišlo, trochu jsem nevěděl, co od něj čekat. Jak bude vypadat? A trochu překvapivě poměrně normálně. Máslo je v hezkém, minimalisticky černém balení a uvnitř se nachází kontrastně bílá směs, texturou podobná třeba pleťovým krémům.

Jak se s ním holí? Musím uznat, že skvěle. Stačí provést základní přípravu na holení (v mém případě horká sprcha), trochu másla nanést na prsty a vmasírovat jej do tváří. Chvilku počkejte, než se máslo vstřebá a s chutí do toho. V průběhu holení máslo hezky hydratuje a příjemně voní. Máslo prý také obsahuje zklidňující látky jako je bambucké máslo, arganový olej či výtažek z aloe vera, které šetrně pečují o pokožku. Ostří po pokožce klouže „jako po másle“ a dokáže tedy odvést minimálně stejně tak dobrou práci, jako gely, pěny či dobře připravená mýdla.

A v čem vidím největší výhodu Shave Butter? V přesnosti oholení. Pokud začínáte nově s holením (ať už opravdové začátky, nebo jen přecházíte třeba z žiletek na břitvu), máslo vám může opravdu přijít vhod. Shave Butter totiž nepění. Vždy tak perfektně vidíte, které místo holíte a můžete to využít např. k úpravě kontur.

Zhodnocení

Shave Butter se prodává za 249 Kč ve formě 150 ml lahvičky. Cenově tedy odpovídá běžným mýdlům na holení. Co se týče množství, s Shave Butter zvládnete zhruba tolik oholení, co s gely. Pokud tedy hledáte přírodní alternativu, nebo třeba způsob, jak se přesněji oholit, určitě máslo vyzkoušejte. Nebo jej můžete zakoupit jako dárek, díky vkusnému balení a své atypičnosti určitě muže potěší 🙂

 

Předchozí článekRumfest 2018
Další článekKoktejl měsíce – Black & White Russian
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

3 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here