Fashion sloupek – Colin Firth

0

Colin Andrew Firth.

Rádi bychom vám dnes představili jednoho z největších gentlemanů Anglie. Většina z vás asi ho pravděpodobně bude znát. Dnešní fashion sloupek není o nikom jiném, než o Colinu Firthovi.

Colin se narodil v Grayshottu v roce 1960 a měří 187 cm. Je ženatý s italskou herečkou Liviou Guiggoli se kterou má 2 syny a to: Lucu a Mattea. Poté má ještě 1 syna Williame Josepha Firtha s Meg Tilly. Colin ovládá nejen svůj rodný jazyk angličtinu, ale i plynule mluví italsky, jak jinak by se samozřejmě mohl bavit se svojí italskou manželkou.

Colin Firth se narodil v Británii, kde však nepobyl příliš dlouho od svého narození, jelikož se jeho rodiče rozhodli odcestovat do Nigérie kvůli jejich profesionální kariéře. Dlouho však v Nigérii nevydrželi, tak se vydali do Ameriky, a to do města st. Louis.

Jeho časté cestování z kontinentu na kontinent Colina neodradilo od toho se stát profesionálním hercem a tak se vrátil zpět do své rodné země Anglie, kde se ze začátku potýkal s nepřízní osudu a špatnými finančními podmínkami. Z těchto důvodů žil v poměrně v schátralých bytech a do práce chodil v děravých botách.

Přirozeně po jeho těžké dřině odstartoval jeho první start-up, který začal v dramaturgické společnosti „Drama Center“ ve hře Hamlet, kde hrál roli Hamleta. Tím započala jeho již známá herecká kariéra. Po této roli se mu začalo dostávat významných rolí v dalších divadelních hrách.

Tyto všechny další role mu pomohly dostat se do filmového prostředí, kde byl obsazován, opět, do velmi významných rolí… Zahrál si ve filmech jako: Deník Bridget Jonesové, Single man, Dorian Gray, Králova řeč,  Kingsman: Tajná služba aj.

Fashion look

Tento anglický gentleman je jedním z modních ikon dnešní doby, a není se čemu divit, protože se obléká velmi vkusně a jednoduše jako každý správný gentleman. Nosí převážně saka různých barev, látek, vzorů a střihů. Pod sakem samozřejmě nosí košile, které krásně ladí s jeho obleky, ale dovolí si je nosit i samotné. Občas si na sebe obleče rifle místo oblekových kalhot. Troufal bych si říct, že ty k jeho image příliš nesedí, i když na něm vypadají dobře.

V casual životě velmi často nosí elegantní svetry a trička s výstřihy do tvaru „V“. Ovšem nejen šaty dělají muže, ale i boty, kterých má opravdu velkou sbírku. Jeho boty jsou naprosto módně vytříbené, čemuž vděčí ruční výrobě od obuvnictví John Lobb … a ano tušíte správně, tuto značku bot nosí britský politik Tony Blair, o kterém jsme se také zmínili ve Fashion sloupku. Jeho pěkný vzhled ještě samozřejmě dotváří retro tlustostěnné brýle barvy černé, které nosí hlavně ve filmech, ale občas si je dovolí vzít i normálně.

Pokud chcete nosit své sako v casual životě a nevíte s, kterými kusy a barvou oblečení, tak se nechte určitě inspirovat samotným Colinem, v tom je stejně dobrý profesionál, jako ve svém herecké profesi.

 

Předchozí článekGentlemanská soutěž o luxusní pánskou kosmetiku
Další článekTOP 5 nejluxusnějších hodinek
David se věnuje se módě a správnému chování. Má velmi vytříbené chutě, co se alkoholu a doutníku týče. Dále mezi jeho záliby patří kreslení, čtení a plavání či tvorba vlastních citátů.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here