Brand Management 2020 – na co se můžete těšit

0

Konferenci Brand Management 2020, jejíž jsme partnerem, máme už za dveřmi. Pojďme si nyní představit program a jednotlivé řečníky, na které se můžete těšit.

Již tuto středu, 30. 9. se koná další ročník konference Brand Management 2020. Ač je sál již vyprodaný, stále se můžete registrovat k online přenosu, a to zde.

Letošní pátý ročník konference se koná v novém multifunkčním centru Cubex na Pankráci. Program je rozdělený do čtyř dvouhodinových bloků. Každý z bloků se přitom zaměřuje na jinou část letošního obecného tématu – Jak udělat z marketingu superlídra.

BLOK A: Teď je ten pravý čas na změnu

  • První je na programu přednáška Jaké cesty (ne)vedou z krizí Jakuba Rákosníka, historika filozofické fakulty Univerzity Karlovy, o tom, jak vyváznout z pravděpodobné největší hospodářské krize v dějinách.
  • Druhou části bloku je interaktivní diskuze mezi Grantem McKenziem, CMO Asahi Breweries Europe Group, spolu s Jakubem Petřinou, CMO Air Bank a Leonardem Savage, CMO agentury McCann Prague. Diskuzi na téma Pojďme zrušit marketingové oddělení? bude moderovat Jaroslav Malina z McCann Prague.

BLOK B: 12 schopností marketingového lídra

  • Hlavním speakerem celé konference je Thomas Barta, světově uznávaný odborník na leadership. Za posledních 20 let řídil značky a transformace firem ve 45 zemích světa v mnoha různých kategoriích. Je bývalým partnerem poradenské společnosti McKinsey a šéfem marketingu Kimberly-Clark. Jako psycholog organizací se zabývá tím, jak lidé mohou měnit firmy – efektivněji a smysluplněji. Na konferenci bude mluvit na téma 12 schopností marketingového lídra.

BLOK C: Lídři pro nejistou dobu

  • Programem nabitý blok C začíná přednáškou Jaroslava Slavičínského, Performance Managera Seznamu na téma Doba koronamarketingová, o tom, jak ze současné situace vytěžit maximum.
  • Následuje přednáška Birell Story: O marketingu, který netrpí frustrací od Veroniky Hořákové, manažerky marketingu nových kategorií v Plzeňském prazdroji. Jak se úspěch produktu na trhu prolíná s interním úspěchem? To se dozvíte právě zde.
  • Proč se vyplatí v krizi nestahovat kalhoty je téma další přednášky, kterou budou vést Jan Coufal, zakladatel Bikero.cz a Milan Drozen, zakladatel Czech Promotion. Znáte také zeleného mimozemšťana Alzáka? Ten pochází z jejich dílny.
  • Jak se z marketingu dostat do vedení je další přednáška od Adriany Jehňákové, bývalé šéfky marketingu a nyní generální ředitelka LEGO ČR/SR.
  • Blok končí panelovou diskuzí Vladimíra Myslíka, spolumajitele Kytary.cz, Michala Dlouhého, Head of Marketing v LMC a Martina Kůly, Vice President Marketing and Analytics EMEA v ACCO Brands. Diskuze bude na téma marketing, který obstojí v roce 2021.

BLOK D: Značky v digitální transformaci

  • Poslední blok začíná přednáškou na téma Digitalizace a disrupce farmacie 2020 od Michala Hanáčka, COO Pilulka Lékárny. Jak v praxi probíhá transformace distribučního kanálu a využívání analytik pro růst tržeb a profitability?
  • Jakub Nikodym, Head of Data and Technology ve společnosti MarketUP následuje s přednáškou na téma Když data mění pohled na brand. Jak najít sílu v datech a jak značka může podporovat marketingové výsledky? To se dozvíte právě zde.
  • Starý svět segmentů a nový svět zákazníků je další přednáška od Davida Nováka, Head of Digital Transformation společnosti Vodafone. Jak přestavět letadlo, zatímco pořád letí?
  • Během krize je každý minuta drahá, na toto téma budou mluvit Radka Březíková a Michal Ročeň, COO a Partner z PRIA System. Odborníci z agentury Pria ukáží, jak se dá i z nepříznivé situace vymačkat maximum, jak zvládnout interní komunikaci a jak celou dosavadní strategii překopat během několika málo dní.

Na závěr konference se můžete ve foyer těšit na malý koktejl se sklenkou vína či korbelem piva a něčím dobrým na zub. Partneři Vinselekt Michlovský a Plzeňský Prazdroj myslí i na řidiče s nabídkou nealkoholických piv a skvělých nealko vín REVINE, které určitě vyzkoušejte. Budeme se na vás těšit!

A pokud stále lístky nemáte, registrovat se k akci můžete na webu konference.

Předchozí článekBrand Management 2020 – marketing jako superlídr
Další článekRumfest 2020
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here