Elegantní pánské kabáty ve sportovním looku – podívejte se, s čím je kombinovat

0

Elegantní kabát vypadá výborně na každém muži. I z neotesaného drsňáka totiž dokáže vykouzlit sen většiny žen – distingovaného gentlemana na úrovni. Alespoň tedy na pohled. Stejně dobře působí novinka posledních let. Elegantní kabát, jenž prošel úspěšnou módní inovací a byl doplněn vkusnými sportovními prvky, aniž by ztratit sebemenší část ze své noblesnosti.

Jde o pánské slušivé kabáty, jejichž uhlazenost lehce, ale přesto promyšleně a efektivně tříští sportovnější prvky jako například zip na náprsní kapse, podšitá odepínací kapuce se stahovacím tkalounem nebo třeba ozdobné nárameníky s druky, které nalezneme také na spodním pružném lemu rukávů. Zajímavými prvky mohou být také hluboké boční kapsy na zip či stojáčkový límec, který můžeme odepnout a posléze opět připnout díky zipu. Ten může mít i kontrastní provedení. Často se takový kabát právě zipem také zapíná. Někdy přes hlavní zip nalezneme légu po celé délce pokrytou designovými knoflíky či druky.

Fantazii se meze nekladou ani co se týče pánských zimních kabátů. Záleží na tom, jak moc se při jejich výběru můžete nebo chcete odvázat. Pokud právě uvažujete o tom, že si na letošní zimní sezónu takový elegantní pánský kabát se sportovními prvky pořídíte, inspirovat se můžete například v tomto internetovém obchodě: https://www.bolf.cz/cze_m_Panska-moda_Panske-kabaty_Zimni-kabaty-830.html. S čím ale tyto kabáty nosit? Hodí se k nim spíše formálnější, nebo sportovnější oblečení? Tápete-li v této oblasti, podívejte se, jaké tipy jsme si pro vás ve spolupráci s fashion odborníky připravili.

Jaké kalhoty zvolit?

Ke všem pánským kabátům s neformálními prvky, které zmiňujeme výše, si můžete obléci jak džíny ve všech odstínech modré, šedé a černé, tak bavlněné chino kalhoty. Nezáleží ani tak na tom, jestli zvolíte oblíbené slimky nebo kalhoty ve střihu straight, skinny či postupně se zužující, dbejte ale na barevné kombinace. Výrazné pestré barvy nebo dokonce divoké vzory na kalhotách, se ke kabátům nehodí nikdy.

Co si obout?

Na nohy si pak můžete obout například klasické pánské zimní kotníkové boty ze semiše, kůže či kožené imitace. S nenápadným vzorem, lakované či sjednocené. Z barev se opět snažíme vybírat spíše klasiku, tedy černé, šedé či koženě hnědé.

Toužíte-li po světlejších botách, můžete sáhnout po takzvaných farmářkách, tedy po vyšších šněrovacích zimních, takzvaných pracovních botách se zpevněnou kovovou špičkou. Ty budou s vaším novým kabátem vypadat skvěle i v pískové či světle hořčicové barvě, ve které se běžně prodávají.

A co doplňky?

Otázka doplňků je také ponechána čistě na vašem osobním vkusu a ochotě experimentovat či vyčnívat z davu. Zlatou střední cestou, jako u tvorby jakéhokoliv jiného outfitu, jsou ale doplňky, které se budou barevně i stylově hodit ke zbytku vašeho outfitu. To znamená nekombinovat natolik rozdílné módní prvky jako například saténový stylový šál v béžové barvě s červeno-černými basketbalovými botami. Tak jednoduché to je.

Předchozí článekNejhezčí kasina na světě
Další článekJak vybrat pánské tenisky a kecky? Hlavně, ať je dost místa pro prsty
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here