Maximální výkon, maximální komfort. Pánský holicí strojek Braun Series 9 Pro+ si poradí i s nejtvrdšími vousy, a to bez podráždění

0

Zapomeňte na opakované tahy strojkem, které způsobují podráždění pleti. Braun Series 9 Pro+ si hravě poradí se všemi typy vousů různých délek. Jediným tahem získáte dokonale hladkou pleť bez poranění a je jedno, jestli holíte jednodenní, třídenní nebo sedmidenní strniště.

Elektrický holicí strojek Braun Series 9 Pro+ je nejpokročilejší model německé značky Braun. Jeho motor s 10 000 sonickými vibracemi a technologií AutoSense automaticky přizpůsobují svůj výkon hustotě vousů na různých oblastech pleti. Jeho 5 synchronizovaných holicích prvků nezanechá jediný vous ladem, takže není třeba ani jedno místo přejíždět znovu. Díky systému HyperLift & Cut si poradí i s vousy, které jsou přitisknuté k pokožce, a to tak, že vousy nejprve zvedne a poté je zastřihne.

Výkyvná hlavice se sklonem až 40° se perfektně přizpůsobuje liniím na obličeji a krku, čímž dopomáhá maximálnímu přiblížení k pleti. Hlavici lze otáčet až do 10 různých směrů a v případě potřeby ji fixovat v požadované poloze.

Technologický prvek Skinguard zároveň zaručuje šetrnost k pleti a pomáhá eliminovat jakékoliv nepříjemné podráždění po holení. Strojek uspokojí potřeby i těch nejnáročnějších mužů, kteří mají vousy husté, tvrdé, rostoucí do různých směrů, či se potýkají s citlivou pokožkou se sklony k zarudnutí. K perfektně upravenému vzhledu slouží vestavěný zastřihovač z ProTrimmer s chirurgickými břity z nerezové oceli, které vydrží ostré po celá léta.

Elegantní a prémiový Braun Series 9 Pro+ vychází vstříc modernímu muži, který vyžaduje nejen bezchybný výsledek a pohodlné užívání, ale ocení i elegantní design či nadstandartní údržbu pomocí dobíjecí stanice SmartCare Center 6v1, která strojek automaticky a hygienicky čistí, prodlužuje životnost břitev, optimalizuje jejich výkon, rychle je vysuší a strojek nabije. Některé modely holicích strojků Braun Series 9 Pro + jsou vybavené pouzdrem Power Case, které dokáže holicí strojek dobíjet až měsíc bez nutnosti zapojení do zásuvky.

Voděodolná konstrukce holicího strojku Braun Series 9 Pro+ dovoluje využití za sucha i ve sprše. 5letá záruka garantuje dlouhodobě bezchybnou péči. Když nastane čas vyměnit hlavici, strojek na to sám upozorní a jakmile tak učiníte, bude zase jako nový.

Předchozí článekČeské finále prestižní barmanské soutěže Diageo Reserve World Class zná svého vítěze. Pro rok 2024 se jím stal František Dandáš.
Další článekNa léto jsme ready. Společnost Stock představuje 4 nové letní koktejly
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.