Kam za teplem v Praze? – Nejlepší sauny

0
Full length of three young and beautiful people smiling while socializing in a wooden dry sauna heated with charcoals

Venku stále fouká a mrzne. Co s tím? Co takhle si zajít prohřát tělo v sauně! Po tipech na nejlepší kavárny, bary a střechy v Praze přinášíme tipy na nejlepší sauny v Praze!

Nejlepší sauny v Praze

Emblem M Spa

Emblem M Spa / emblemprague.com

M Spa v hotelu Emblem nabízí klasickou saunu, páru, relaxační místnost a v Praze poněkud neobvyklý kneippův chodník. Ale největší lákadlo? Střešní terasa se soukromou vířivkou a výhledem na starou Prahu. 

https://www.emblemprague.com/the-m-spa

Lokalita: Platnéřská 19, Praha 1

Sauna Central

Sauna Central / saunacentral.cz
Sauna Central / saunacentral.cz

Sauna Central je jeden znejnovějších přírůstků na pražské saunové scéně. Nabízí 4 sauny a páru, relax zónu, ochlazovací bazének, bar nabízející koktejly či vodní dýmku a i privátní wellness. Jen si jej nespleťte s vedlejším Sauna Clubem. To byste se mohli dostat do úplně jiného typu podniku 😉

https://saunacentral.cz/

Lokalita: Ve Smečkách 19, Praha 1

Mandarin Oriental Spa

Mandarin Oriental / https://www.mandarinoriental.com

Není divu, že jeden z nejluxusnějších hotelů v Praze má též své vlastní wellness, situované v bývalé kapli. Můžete si být jisti, že Mandarin Oriental Spa vás nezklame. Spa je děleno do vlastních separátních pokojů, které jsou vybaveny parní lázní a po jejím absolvování pokračujete některou z masážních procedur.

https://www.mandarinoriental.com/prague/mala-strana/luxury-spa

Lokalita: Nebovidská 1, Praha 1

Národní sauna

Národní sauna / narodnisauna.cz

Ještě nedávno ta nejutajovanější sauna v Praze. Nachází se přímo na střeše Nové scény Národního divadla. Přístup do sauny však podléhá členství, o které musíte zažádat. Pokud se dovnitř dostanete, určitě si všímejte interiérových detailů, jako je například klínový strop sauny připomínající českou vlajku.

https://www.narodnisauna.cz/

Lokalita: Ostrovní 1, Praha 1

Sauna Smíchov

Sauna Smíchov / saunasmichov.cz

Sauna Smíchov je dalším nováčkem, a opět velmi povedeným. Nabízí totiž vlastní soukromé sauny s vířivkou a unikátním výhledem na Vltavu přímo ze sauny.

https://www.saunasmichov.cz/

Lokalita: Císařská louka 162, Praha 5

Carlo IV Wellness

Carlo IV Spa / carloivspa.com

Carlo IV Spa je unikátní wellness v centru Prahy s velkým bazénem, saunou a párou. Jako v balvnce se budete cítit i díky množství nabízených procedur včetně masáží.

https://www.carloivspa.com/

Lokalita: Senovážné nám. 13, Praha

SB Centrum

SB Centrum / sbcentrum.cz
SB Centrum / sbcentrum.cz

SB Centrum, které je vlastně tak trochu mimo centrum, je středobodem relaxace a sportu na jihu Prahy. Nabízí finskou saunu, bylinnou saunu, parní lázeň, vířivku a kneippův chodník. Krom toho také ochlazovací bazén, relaxační zónu a též privátní sauny. Krom relaxace v sauně si zde můžete i zahrát squash, kulečník, bowling nebo zatrénovat v místním fitness.

https://www.sbcentrum.cz/

Lokalita: K Horkám 2284, Praha 4

Infinit Sen

Infinit Sen / sen.infinit.cz

Z Prahy se trochu vzdálíme do jejího okolí. Senohraby nabízí krásné indoor a outdoor wellness, které může být cílem vašeho víkendového výletu. určitě nebudete litovat.

https://sen.infinit.cz/

Lokalita: Malostranská 344, Senohraby

Saunia

Saunia
Saunia / saunia.cz

Saunii asi znáte, jsou všude, a nejen po Praze. Aktuálně mají 15 poboček po celé České republice a nově i na Slovensku, obvykle v obchodních centrech. Vždy si tak můžete být jisti stejnou kvalitou, ať už navštívíte Saunii kdekoliv. Saunie obvykle nabízí zhruba 5 saun a stejný počet ochlazovacích prvků. Největší výhodou je časově neomezený vstup.

https://www.saunia.cz/  

Předchozí článekKdy budete potřebovat pánskou přechodovou bundu? Zjistili jsme to pro vás
Další článekPosilujte své srdce vhodným sportem. Cvičte alespoň 150 minut týdně. Jarní měsíce nabízejí možnosti různorodějších aktivit
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here