Top 18 nejpodceňovanějších věcí na vztahu

6

Zeptali jsme se lidí, které věci jsou podle nich na vztahu nejpodceňovanější. Tedy ty, které vás pravděpodobně nenapadnou, když máte vyjmenovat, co máte na vztahu rádi. Ale přesto jsou nedílnou součástí každého úspěšného vztahu.

1) Jednotvárná práce

Jednotvárná práce je nuda. Ať už jde o obíhání doktorů, žehlení nebo uklízení, mít po boku vašeho nejlepšího přítele dělá i z té nejnudnější aktivity snesitelnou 🙂

2) Společná jídla

Vaření je pro spoustu lidí obrovská zábava. Jenže zábava je poloviční, pokud si výsledek vychutnáváte pouze sami.

3) Má vám kdo hlídat věci

Potřebujete si odskočit? Partner vám vždy umí věci pohlídat, ať už se jedná třeba o tašku nebo o místo ve frontě.

4) Žádné trapné ticho

Dost možná každý z nás alespoň jednou zažil ty trapné chvilky, kde na první schůzce konverzace vyhasla a vy tak musíte rychle přemýšlet o novém tématu. Ve vztahu vás ticho neotravuje 🙂

5) Vždy je tu někdo, kdo vám může poškrábat záda

Poškrábat záda, anebo zkontrolovat znaménko, které se vám objevilo na místě, kam si nevidíte? Není problém.

6) Dělání blbin

Dítě je v každém z nás, v jakémkoliv věku. Postupně se tyto vlastnosti především ze sociálních důvodů snažíme uměle potlačovat, ale stále tam jsou. Vyřvat si hlasivky u společné písničky na procházce, schovat se za dveřmi a vylekat někoho, nebo si jen v zimě zaházet sněhovými koulemi.

7) Je tu někdo, na koho se vždy můžete obrátit

Téměř pokaždé co se podíváte na svůj telefon, můžete vidět textovku od vaší drahé polovičky. Partnera totiž můžete „obtěžovat“ i s tou nejmenší maličkostí, můžete mu sdělit cokoliv a s čímkoliv se svěřit.

8) Máte radost z úspěchů druhého

Pokud jste rádi za kamaráda či kamarádku, kterému se něco povedlo, pak vězte, že tento pocit je výrazně zesílený, pokud toho druhého opravdu milujete. Máte radost z každého úspěchu minimálně tolik, jako by to byl úspěch i váš.

9) Můžete být sami sebou

Ať už vědomě či nevědomě, před lidmi, které neznáme příliš důvěrně, se snažíme být co nejlepší, občas nějaké informace zakrývat a zkrátka nebýt sami sebou. Tuto masku ale ve vztahu můžete s klidem odhodit, protože partner/ka vás miluje pro to, jaký/á jste.

10) V restauraci ochutnáte dvojnásobek

Pokud jsou v menu dvě věci na které máte oba chuť, každý si dáte jedno jídlo a rozdělíte se napůl. Perfektní! Anebo se můžete podělit o cokoliv? Víte, že celý popcorn v kině nezvládnete? Není problém!

11) Pocit, že někomu vůbec připadáte atraktivní a líbí se mu vaše osobnost

V nejhorších chvílích můžete pomyslet na to, že jste vlastně docela super, pokud jste ulovili někoho tak skvělého jako je vaše drahá polovička 🙂 Z 8 miliard lidí si vybral/a právě vás!

12) Usínání

Pocit bezpečí a pohodlí, který máte, když usínáte vedle někoho, koho milujete, je k nezaplacení.

13) Extra kreveta když už je partnerka nasycená

Výhoda především pro pány. Můžete se spolehnout, že při téměř každém jídle budete mít extra nášup.

14) Fyzický kontakt

Ať už jen letmý polibek na tvář či čelo, objetí nebo obyčejné položení hlavy na rameno, kontakt s druhým člověkem vás vždy uvnitř zahřeje.

15) Pes, který vás vítá doma

Solidní vztah je něco jako mít doma psa. Každý den na vás doma čeká někdo, kdo se moc těší na to, až budete opět spolu. Nezapomeňte jej ale občas vyvenčit 😀

16) Máte koho obdarovat

Partnera znáte pravděpodobně ze všech lidí nejlépe. Víte co má rád, co by se mu líbilo. Je skvělý pocit tak v obchodě narazit na něco, z čeho víte, že bude mít obrovskou radost, a následně mu tuto věc darovat 🙂

17) Někdy ani nemusíte o nic žádat

Věci se zkrátka dějí sami od sebe. Partner za vás umyje nádobí a vypere, i když jej o to ani nepožádáte. Pokud ví, že může udělat něco, co vás potěší, bez váhání to udělá.

18) Jste jedničkou své jedničky

Vztah funguje nejlépe, pokud je váš přítel/přítelkyně také vaším nejlepším kamarádem.  A vědomí, že máte v příteli/přítelkyni nejlepšího kamaráda je ta nejhezčí věc na světě 🙂

 

Předchozí článekKoktejl měsíce – Old Fashioned a Whisky Sour
Další článekOhlédnutí se za konferencí Glorious 2018
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

6 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here