Na léto jsme ready. Společnost Stock představuje 4 nové letní koktejly

0

K létu neodmyslitelně patří cestování a zábava, proto jsou všechny 4 nové osvěžující drinky od společnosti Stock připraveny v plechovkách, díky kterým si je můžete vychutnat kdykoliv a kdekoliv. Letošní léto se ponese ve znamení osvěžení s Fernet Oranza Spritz, Republica Ginger & Lime, Amundsen Mule a Millhills Gin & Tonic Strawberry – nejlépe chutnají vychlazené a každý z nich nabízí jedinečný chuťový zážitek v přesně namíchaném poměru. Ať už grilujete s přáteli, lenošíte na pláži nebo pořádáte zahradní párty, vyzkoušejte chuť nových koktejlů společnosti Stock. Na léto jsme ready, stačí si vybrat svého favorita.

Oranza Spritz: Léto ve znamení svěžích pomerančů, lehké perlivosti a hořkosladké chuti

Oranza Spritz představuje méně sladkou variaci na řadu oblíbených nápojů Spritz. Charakteristických 14 druhů bylin a chuť příjemné hořkosti Fernetu Stock přichází v novém provedení perlivého letního drinku s lehce hořkosladkými tóny pomeranče, který můžete mít vždy po ruce. Ať už se chystáte na letní grilovačku, čeká vás zahradní oslava s přáteli, nebo se prostě jen chcete osvěžit a užít si relax během slunných letních dnů, vychlazený Oranza Spritz dodá vašemu létu ten správný moment svěžesti a chuti šťavnatých pomerančů. Hoďte se do pohody, na léto jsme ready.

Oranza Spritz je k dostání za doporučenou cenu 39,90 Kč,

k zakoupení mimo jiné i na www.drinkito.cz a více informací naleznete na fernetstock.cz

Republica Ginger & Lime: Léto na vlnách karibských chutí

Představujeme dokonalé spojení Božkov Republica Exclusive, elegantní rum z kvalitní karibské cukrové třtiny, v kombinaci se sodou a osvěžující chutí zázvoru a limety. Společně v novém mix drinku přináší osvěžení, které si můžete vychutnat přímo z plechovky na cestách vstříc letním dobrodružství nebo třeba s přáteli na grilovačce. Drink chutná nejlépe vychlazený a ve společnosti těch, na kterých vám záleží. Na léto jsme ready, dopřejte si koktejl Republica Ginger & Lime i vy.

Republica Ginger & Lime je k dostání za doporučenou cenu 44,90 Kč,

k zakoupení mimo jiné i na www.drinkito.cz a více informací naleznete na bozkov.cz

Amundsen Mule: Léto ve znamení řízné svěžesti

Svěží kombinace zázvorového piva, limety, ledu a křišťálově čisté, 6x destilované vodky Amundsen. Vyzkoušejte letní novinku Amundsen Mule. Koktejl, který si můžete kdykoliv vychutnat v perfektně namíchaném poměru přímo z plechovky. Stačí jej pořádně vychladit a užít si jedinečnou chuť řízné svěžesti. Díky šikovnému balení v plechovkách si Amundsen Mule můžete dopřát kdykoliv, ať už jste uprostřed letního dobrodružství nebo se zrovna s přáteli chystáte rozpoutat nezapomenutelný večírek. Na léto jsme ready, rozjeďte svou letní party přímo z plechovky i vy.

Amundsen Mule je k dostání za doporučenou cenu 39,90 Kč,

k zakoupení mimo jiné na www.drinkito.cz a více informací naleznete na amundsen.cz

Millhills Gin & Tonic Strawberry: Letní favorit s chutí zralých jahod

Perfektní kombinace špičkového ginu s jedinečným charakterem zralých jahod. Koktejl Millhills Gin & Tonic Strawberry milovníky klasického Gin & Tonic překvapí svou jemnou perlivostí a skutečnou chutí jahod. Nejlépe chutná vychlazený a skvěle doplní letní grilovačky s přáteli nebo párty během slunných letních dnů. Díky šikovnému balení si můžete Millhills Gin & Tonic Strawberry vychutnat kdekoliv chcete. Na léto jsme ready, buďte i vy.

Millhills Gin & Tonic Strawberry je k dostání za doporučenou cenu 44,90 Kč,

k zakoupení mimo jiné na www.drinkito.cz a více informací naleznete na www.stock.cz

Předchozí článekMaximální výkon, maximální komfort. Pánský holicí strojek Braun Series 9 Pro+ si poradí i s nejtvrdšími vousy, a to bez podráždění
Další článekVíkendový výlet s Anytime carsharing
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.