Letní kolekce v Designer Outlet Parndorf: Značky jako Karl Lagerfeld, Valentino nebo Guess se slevou až 70 %

0

Dny jsou stále delší a slunečné počasí značí příchod léta. Následující týdny jsou jako stvořené pro důkladný refresh vašich šatníků a doplnění kousků, díky kterým budou vaše outfity i letošní léto trendy. V Designer Outlet Parndorf nakoupíte v prodejnách známých designérských, ale i sportovních značek po celý rok s nabídkou až do minus 70 % z outletových cen.

Designer Outlet Parndorf je víc než jen nakupování

Jedinečné značky, které široko daleko v takovém počtu nenajdete a také výhodné ceny v Designer Outlet Parndorf, se těší velké oblibě i u českých influencerů. Atmosféra centra zaujala oblíbenou dvojici Gabrielu Gášpárovou a Petra Havránka známou z první série reality show Love Island. Populární je také u slovenských influencerek jako je Tatiana Žideková či modelek Barbory Bakošové nebo Janky Slačkové.

Díky široké nabídce prodejen od módních a sportovních značek až po kosmetiku a bytové doplňky od Aigner, Karl Lagerfeld, Guess, Watch Station, Napapijri, Geox a mnoha dalších, zde i vy najdete nejnovější „must-have“ kousky letní sezóny pro celou rodinu. Více než 160 obchodů si můžete užít i po práci. Prodloužené otevírací hodiny od pondělí do pátku do 21:00, v sobotu pak do 18:00 vám umožní užít si nakupování i v pozdních hodinách.

Nové značky v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

Rozmanitost značek v centru se neustále rozšiřuje – v novém kabátě najdete i znovu otevřené prodejny Strellson a Tom Tailor či Lacoste, novou prodejnu brzy otevře i oblíbený Rituals. V loňském roce v centru přibylo celkem 20 nových značkových prodejen, přestaveb prodejen a pop-up prodejen na celkové ploše 3 700 m² – důraz se nadále klade zejména na optimalizaci velkého portfolia značek. Velkou novinkou, která jistě potěší módní nadšence, je připravované otevření prodejny Alexander McQueen, která v Designer Outlet Parndorf přibude už na podzim letošního roku.

A pokud vám během nakupování vyhládne? Žádný problém! V nabídce je vše – od zákusku v Café Sacher přes zdravé chuťovky v restauraci Lia’s až po kreativní hamburgerové speciality v nové restauraci Le Burger. V centru najdete také food truck zónu, kde nabízí vše od pizzy a burrita až po veganskou zmrzlinu.

Rekordní návštěvnost v roce 2023

Obliba nákupního centra Designer Outlet Parndorf i v uplynulém roce narůstala, dokonce můžeme mluvit o rekordní návštěvnosti na úrovni 6,8 milionu zákazníků, což je více než v roce 2019 před příchodem pandemie. Sousední země jako Slovensko a Maďarsko zaznamenaly v roce 2023 výrazný nárůst zákazníků (+ 27 %) – zvýšená poptávka je i u návštěvníků z České republiky, Rumunska a Srbska (+ 24 %). Designer Outlet Parndorf dnes patří mezi TOP 6 nejoblíbenějších outletů v Evropě. Outletové centrum se nachází 30 minut od Vídně, můžete tak propojit cestování s nákupy.

Designer Outlet Parndorf se ukazuje jako první volba pro mezinárodní milovníky nakupování. K tomuto úspěchu významně přispělo naše úsilí o oslovení nových cílových skupin a vypracování marketingových strategií přizpůsobených různým zemím a cílovým skupinám. Nastavujeme nové standardy, abychom vyhověli potřebám našich mezinárodních zákazníků a nabídli jim bezkonkurenční nákupní zážitek,“ doplňuje Mario Schwann, generální ředitel Designer Outlet Parndorf.

Pokud cestujete s Českými dráhami z České republiky do Vídně, můžete si v Designer Outlet Parndorf užít perfektní nákupní den. Stačí na zákaznickém servisu předložit tištěnou nebo elektronickou jízdenku a získáte přístup do VIP salonku, skleničku prosecca a fashion passport s dodatečnou slevou 10 % z outletové ceny ve všech zúčastněných prodejnách.

 

https://youtu.be/wlYRBQNfmDM

Předchozí článekVíkendový výlet s Anytime carsharing
Další článekZažijte všechny chutě léta s limonádami Double Dutch
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.