Sdílená auta Anytime na léto výrazně zlevňují

0

Anytime carsharing, přední hráč na poli služeb sdílených vozů, aktuálně spustil Velkou letní slevu 50 % na všechny tarify. Zákazníci tedy mohou využívat všechna auta i tarify po celé léto za polovic a auto si lze tedy pronajmout již od 0,99 Kč/min. Sleva se týká i dlouhodobých pronájmů, kdy nejlevnější Yaris Economy na 1 hodinu vyjde na 49 Kč + 2,99 Kč/km. Všechny ceny jsou již nyní aktivní v aplikaci.

„Vážíme si stávajících zákazníků a chceme zároveň oslovit nové, a proto jsme připravili Velkou letní slevu. Jezdit se sdílenými vozy je nyní tedy ještě výhodnější. Se sdíleným autem nemusíte platit za drahé pořízení vozu, údržbu, pohonné hmoty, pneumatiky, povinné ručení či havarijní pojištění. Již tak výhodné využívání našich sdílených automobilů se stává ještě o 50 % levnější a nemá tedy aktuálně na trhu konkurenci,“ říká Milan Beutl, ředitel Anytime.

Léto je dobou výletů a dovolených a Anytime přináší také speciální letní tarify. 6hodinový tarif lze využít na polodenní výlet či výjezd pro práci k vodě. 12hodinový pro celodenní výlet. 3denní pak na víkend na přehradu, chatu, chalupu či na prodloužený víkend do hor. Sdílené auto Anytime můžete využít i pro dovolenou v rámci tarifu Week na sedm dní. A to jak po našich krásných luzích a hájích, tak opět za hranice. Tato možnost vám zajistí naprostou volnost pohybu bez vázání se na odjezdové časy hromadných dopravních prostředků. O větším pohodlí, klimatizaci, kufru, kam se vám vejde i sportovní či jiné vybavení ani nemluvě.

Anytime nedávno v rámci obměny vozového parku přinesl ke stávajícím hybridním vozům Toyota Yaris, C-HR, Corolla Hatchback a Combi nově benzínové Toyoty Aygo. Jako třešnička na dortu se ve vozovém parku Anytime také nově vyjímá plně elektrická exkluzivní Toyota bZ4X. Celkově nyní vozový park Anytime čítá více než 600 sdílených automobilů s klimatizací.

Anytime carsharing také rozšířil své působení o novou službu a vedle sdílených automobilů přišel s nabídkou sdílených skútrů. Aktuálně se jedná o téměř 100 motorových skútrů Yuki 125i Via a Yuki 125i Matrix. Skútry jsou vybaveny vzduchem chlazenými čtyřtaktními motory o objemu 125 ccm. Model Via má 14ti palcová kola, LCD displej, full led světlomety a USB port pro nabíjení mobilních telefonů. Model Matrix pak 13ti palcová kola a USB port pro nabíjení mobilních telefonů. Oba modely disponují zadním nosičem zavazadel. Via má pro bezpečnu jízdu v úložném boxu v zadní části motorky umístěné dvě helmy, Matrix pak jednu pod sedačkou skútru.

Anytime carsharing od svého vstupu na trh již realizoval více než 2,5 mil. pronájmů, aplikaci si již stáhlo více než 100 tisíc uživatelů.

 

Předchozí článekTipy na 5 koktejlů s Double Dutch, s nimiž porazíte i ta největší horka
Další článekTropická maracuja. Věnečky Janeček představují letní limitovanou příchuť
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.