Vyspat se do krásy. MARIELI uvádí nové kolekce povlečení z pravého hedvábí

0

MARIELI, český výrobce prémiového povlečení, představuje dvě nové kolekce z pravého hedvábí. Ke slonovinovému odstínu nyní přibyly zlatá a tmavě šedá. Ložní prádlo umožní nejen obklopit se hedvábím od hlavy až k patě, a užívat si tak přepychový pocit z jeho dotyku, ale také čerpat z optimálních vlastností a benefitů této látky. Po noci strávené v hedvábném povlečení se ráno skutečně můžete probudit krásnější, zejména jedná-li se o hedvábí té nejvyšší možné kvality. Nové kolekce jsou již nyní k dostání na e-shopu MARIELI.

Základ nabídky MARIELI tvoří povlečení z jemného bavlněného saténu a „křupavého“ bavlněného perkálu. V obou případech se jedná o 100% bavlnu s vysokou hustotou tkaní, díky níž je látka pevná a odolná a současně hebká a prodyšná. Zkrátka to nejlepší, co pro správné usínání a plnohodnotný spánek může být. Značka navíc pracuje výhradně s ekologickými a zdravotně nezávadnými materiály splňujícími podmínky mezinárodní certifikace Oeko-Tex. Ta garantuje, že textilie neobsahují žádné škodlivé látky jako pesticidy, těžké kovy či potenciálně karcinogenní barviva.

Vysoké standardy platí i pro ložní prádlo ze 100% přírodního hedvábí, které nabídku doplňuje. K jeho výrobě v MARIELI používají pravé morušové hedvábí třídy 6A, což je nejvyšší možná. V kombinaci s hustotou látky 19 momme (zhruba 81 g na metr čtvereční) se jedná o mimořádně kvalitní hedvábí, které se vyznačuje pevností, splývavostí a hebkostí.

Kategorie hedvábného povlečení se nyní rozrůstá o dva další barevné odstíny, ke slonovinové nově přibyla zlatá a tmavě šedá. „Hedvábí je to nejlepší, co si lze pořídit. Má jedinečné vlastnosti, které oceníme doslova od hlavy až k patě. Můžete jít klidně spát a nechat tento úžasný a specifický materiál pracovat za vás. Během spánku vás bude opečovávat jako v kosmetickém salonu a postará se o vaši pleť i vlasy. Jen tak, mimochodem, během toho co spíte,“ nastiňuje výhody této látky zakladatelka MARIELI Terezie Täubelová.

Hedvábné povlečení, hedvábná pleť

Hedvábí má celou řadu benefitů. Jedním z nejvíce ceněných je schopnost přirozené termoregulace – v zimě izoluje a hřeje, v teplejším počasí naopak chladí a odvádí vlhkost. Jelikož se jedná o lehkou, měkkou a hebkou látku, která po kůži jemně klouže, nevytváří během spánku nevzhledné otlaky. Dále hedvábí obsahuje aminokyseliny, které jsou podobné těm v našem těle. Díky tomu dokáže hydratovat naši pokožku a vlasy, které budou ráno lesklé a nezacuchané. Tím se snižuje i jejich lámavost.

Na rozdíl od bavlny také nevsakuje krémy a další kosmetické přípravky, které tak budou na kůži pracovat, jak mají, a ráno se probudíte s krásnou a hebkou pletí. Zároveň nijak nedráždí, takže je vhodné pro ekzematiky, alergiky či jinak citlivé jedince. Svým složením materiál představuje přirozenou bariéru proti roztočům, prachu a dalším alergenům.

Vedle hedvábných prostěradel a povlaků na polštáře a peřiny značka nabízí i noční prádlo – košilky a župánky – ze stejného materiálu. Hedvábné povlečení ve všech třech barevných variantách je již nyní v prodeji na e-shopu MARIELI.

Předchozí článekPodzim patří whisky. Chystá se jedenáctý ročník festivalu Whisky Life! Prague
Další článekJak se obléct do kasina Wazamba a dalších?
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.