Designové lahve Slimbottle

4

Určitě jste zažili ten problém, kdy se vám do tašky či batohu nevejde láhev s pitím. S tímhle problémem je ale konec díky unikátní lahvi Slimbottle.

Láhev Slimbottle

Láhev Slimbottle na první pohled zaujme svým plochým tvarem. Ten dává sbohem problémům, kdy jste museli lahev s vodou nechávat doma a kupovat si pití až na místě, jelikož se vám do tašky lahev nevešla. Svým vzhledem kopíruje běžný sešit, takže lze bezpečně říci, že kam se vám vejde pár sešitů, tam se vám rozhodně vejde i tato lahev.

Sešity imitují nejenom svým vzhledem, ale také trefnými názvy, které se inspirovaly formáty papíru. K dostání jsou lahve ve třech velikostech – Mini, A5 a A4. Vejde se do nich a 375, 750 a 1250 ml. Já mám lahve ve velikostech Mini a A5, ty jsou rozhodně nejpraktičtější. Zatímco Mini se dobře vejde třeba do pánského psaníčka, A5 je ideální pro běžnou tašku, aktovku nebo třeba kufřík. Doporučit je samozřejmě mohu i pro dámy, v kabelce se budou skvěle vyjímat zrovna tak.

slimbottle2

Lahve mají speciální víčka, ale pokud je jako já rádi ztrácíte, nemusíte se bát. Ke každé lahvi dostanete víčka rovnou tři. Jedno černé, jedno bílé a jedno průhledné.

Lahve jsou dělány z plastu, vzhledem však velmi věrně napodobují sklo. Plast (Tritan) je zdravotně nezávadný, pít z něj tedy mohou i děti mladší 3 let. Navíc má velmi dlouhou výdrž. V lahvích můžete nosit všechny druhy nápojů – vodu, limonády, horké čaje, šťávy, džusy, minerálky atd. Horké nápoje mohou mít teplotu až 75°C, bez obav si tak v nich můžete v zimních dnech nosit čaj či kávu.  Za mě velkou výhodou je také možnost mytí v myčce.

Největší předností lahve Slimbottle je ale koneckonců její tvar. Jak můžete vidět na obrázku níže, skvěle se vejde např. do vnitřních kapes určených pro peněženky či diáře.

Krom toho, že je plochý tvar užitečný, vypadá také naprosto skvěle. Ač se jedná o obyčejnou láhev, lidé její vzhled velmi chválí. Plní tak tedy funkci zajímavého doplňku, ze kterého budete rádi pít.

slimbottle5

Kde koupit?

Lahve Slimbottle si můžete koupit na jejich oficiálním eshopu, vyzvednout si je pak můžete osobně či si je nechat zaslat poštou. Doručují i na Slovensko 🙂


Foto: Canon EOS M10

Předchozí článekChování nejen v restauraci
Další článekListopadový BoxforKing
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

4 KOMENTÁŘE

  1. Já jsem s ní hrozně spokojená, je perfektní, všude se vejde, jenom jsem teď zjistila, že poté, co jsem zničila všechny tři víčka (mimochodem, taky vám to průhledné téměř nic nevydrželo?), tak netuším, jak získat nová, aniž bych si musela kupovat další láhev 😀 Na e-shopu k tomu nic nemají. Nestalo se to taky někomu?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here