Fashion sloupek – Matt Bomer

0

Člověk, který byl v roce 2011 vyhlášen za nejvíc sexy muže světa. Také to je vynikající herec, zpěvák či tanečník. Ke vší smůle všem jeho fanynkám, jedná se o gaye. Dnešní článek nebude o nikom jiném, než o Mattu Bomerovi. 

Život

Mattew Staton Bomer již od útlého dětství snil o tom, že se jednou stane hercem. Již v jeho 8 letech řekl své mamince, aby mu našla vlastního agenta. Ta mu však odvětila, aby si jej nalezl sám, a tak i učinil. To mu však kariéru nerozjelo. Po dostudování vysoké školy Carnegie Mellon v Pensylvánii, se přestěhoval do New Yorku, kde hrál v divadle.

Vše se změnilo ve chvíli, kdy dostal hlavní roli v seriálu Guiding Light. Od té doby jsme ho mohli spatřit ve filmech jako Texaský masakr motorovou pilou, Vyměřený čas nebo Bez kalhot. Avšak pro nás nejdůležitější rolí je hlavní postava Neala Caffreyho v seriálu Ve službách FBI.

Pro ty z Vás, kteří tento seriál ještě neviděli, rozhodně tak učiňte. Jedná se o seriál prokládaný dobrým humorem, zajímavými případy, dobrými citáty či akčními chvilkami. Zde si Matt Bomer zahrál hlavní roli Neala Caffreyho, zloděje a padělatele umění. Po chycení agentem FBI Peterem Burkem se dal na součinnost s FBI a společně řeší různé případy a také jeho osobní život z minulosti. Zde se však tvůrci seriálů vyřádili. Obzvláště co se šatníku týče. Hlavní postavu vídáme neustále oblečenou v oblecích a klasicky celý outfit obohacený o klobouk. Na to se však podíváme zblízka níže.

Móda dle Matta

Matta obvykle vidíme v konzervativnějších outfitech. Obvykle nosí obleky v klasickém triu barev: černé, modré nebo šedivé barvy. Nejčastěji značky: Paul Smith, Canali či Hackett. Nevyžívá se moc v extravaganci. Avšak na doplňky také nezapomíná. V kapsičce nosí vždycky suprově sladěný kapesníček s košilí a zbytkem doplňků. Také má v oblibě spony na kravaty, které dnes moc mužů bohužel nenosí.

Celý tento outfit doplňuje kloboukem ve fedora tvaru. Pokud něco Mattovi závidím, tak to že mu klobouky náramně sedí k jeho stylu i tvaru hlavy. Pokud tedy hledáte inspiraci na pracovní schůzky či formálnější společenské akce, Matt Vám může být příkladem.

Co se týče volnočasového oblečení, zde je Matt také bezchybný. Vždy ho můžeme spatřit elegantně oblečeného. Často ladí džíny s polotričkem. Trika volí nejčastěji jednobarevné bez vzorů. Rozhodně má smysl pro detail a celý outfit podtrhne jednoduchostí. My rozhodně nemůžeme Mattovi cokoli vytknout. Jeho styl oblékání je velice inspirativní a jednoznačně dává velký důraz na svůj styl. Myslím si, že bychom u něj těžko hledali sebemenší chyby. To však můžete sami zhodnotit podle fotek.

Předchozí článekRozhovor: Czech Fashionisto’s Diary
Další článekZahraniční inspirace
Zakladatel Two Gentlemen, milovník všeho dobrého. Rád sportuje, studuje a také rád pije. Mezi jeho koníčky patří krásné ženy, politika a podnikání.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here