Wrangler – módní značka, která nikdy neomrzí

2

Ač si to pánové nikdy nepřiznáte, i vy milujete módu a vše, co se kolem ní točí. Pokud chcete okouzlit, oblékněte se do něčeho stylového nebo elegantního. V současné době je se takto obléct naprosto snadný úkol. Na trhu dnes narazíte na mnoho skvělých značek s pánskou módou. Jedním takovým brandem je i tradiční značka Wrangler, kterou zakoupíte například na e-shopu Wranglerstore.cz

O značce Wrangler

I když je značka Wrangler poměrně populární, najdou se mezi vámi, kteří o ní třeba zatím neslyšeli.

Pokud hovoříme o značce Wrangler, hovoříme o značce zejména džínového oblečení. První zmínka o firmě pochází dokonce až z roku 1897. Zajímavostí je překlad samotné značky – znamená to “pracující kovboj”, nabídka se však nenese ve znamení kovbojského stylu, ale naopak ve znamení stylovosti a modernosti.

Co si tak typického od značky Wrangler můžete pořídit?

Pánské kalhoty

Zaměřme se na hlavní produkt této značky – na pánské kalhoty Wrangler. Poznáte je na první pohled, a to díky několika poznávacím znakům, k nimž se řadí americká vlajka, kterou objevíte třeba na výšivkách nebo na potiscích. Značka má také svůj specifický knoflík, kterým se liší od konkurence. Taktéž barevné prošití kapes, jež vypadá na první pohled nadmíru stylově, můžete vidět pouze u kalhot značky Wrangler.

A výhody těchto značkových kalhot? Samozřejmě jejich výdrž. Prošoupání v rozkroku nebo nohavic dejme tomu do roku od zakoupení se opravdu obávat nemusíte.

Pánské bundy

V nabídce nenajdete jen džíny Wrangler, ale také mnoho dalších produktů. Mezi nimi naleznete také moderní pánské bundy Wrangler.

Typickým modelem této značky je džinová bunda. K zakoupení je ve světlé, ale i tmavě modré barvě. Pro jarní či podzimní počasí se vám může hodit zateplená džinová bunda s kožešinovým límcem, naopak na léto zase džínová vesta. Všechny tyto modely skvěle sladíte s džíny, čímž vytvoříte perfektní outfit.

Pánské opasky

A pokud chcete celkový outfit vyzdvihnout ještě na vyšší level, pomohou vám vhodné módní doplňky. Mezi klasiku patří hodinky, náramek, sluneční brýle, kšiltovka, ale samozřejmě i opasek.

Kvalitní pásek Wrangler seženete do 1 000 Kč a vydrží vám dlouhé roky. Při dobrém výběru je možné pásek používat k riflím, ale i k chinos nebo společenským kalhotům. Samozřejmě nezapomínejte sladit barvy, jelikož hnědý pásek k černé obuvi se opravdu nehodí. Pásky Wrangler jsou vyrobeny ze 100 % kůže, tudíž na kvalitu a provedení výrobku si rozhodně stěžovat nebudete.

V každém případě si můžete být jisti, že v oblečení módní značky Wrangler pokaždé okouzlíte drahou polovičku. Přesvědčte se o tom sami.

Předchozí článekJak poznat manipulaci
Další článekGinFest 2019
Nejnovější přírůstek týmu Two Gentlemen, náš externí redaktor. Expert na módu, design a styl.

2 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here