Značka Land Rover a krejčovství Henry Poole vytvořily speciální látku k 50. výročí modelu Range Rover

0
henry poole

Profesor Gerry McGovern OBE, Chief Creative Officer značky Land Rover, vytvořil ve spolupráci s jedním ze zakládajících krejčovství na Savile Row – Henry Poole & Co – speciální látku k příležitosti 50. výročí Range Roveru. Toto originální luxusní SUV je na trhu již od roku 1970.

Jedinečné sako Range Rover Fifty x Henry Poole

Originální vlněné látky oslavující důležité výročí Range Roveru bylo vyrobeno pouze 120 metrů. Ty vystačí na 50 zakázkových sak exkluzivně od krejčovství Henry Poole & Co.

Látka tkaná v hrabství Somerset výrobcem Fox Brothers & Co Ltd je inspirována exteriérovými barvami originálních Range Roverů z roku 1970 – Tuscan Blue, Bahama Gold a Davos White. Tyto barvy designéři nakombinovali a použili v klasickém vzoru kohoutí stopy.

Range Rover Fifty

Stejné barvy jsou poprvé po 35 letech k dostání také v rámci limitované edice vozidel Range Rover Fifty. Jde o sérii čítající 1970 kusů, která oslavuje půlstoletí průkopnických inovací, vytříbenosti a výborných terénních schopností. Range Rover Fifty se jako nadstavba luxusní verze Autobiography pyšní zakázkovými vnějšími detaily v barvě Auric Atlas a dvěma provedeními 22palcových kol.

Označení „Fifty“ s vzhledem ručně psaného písma vytvořil Gerry McGovern. To se objeví na vnějšku vozidla i v interiéru na unikátní zakázkové plaketě „1 of 1970“, která se nachází na středové konzoli, hlavových opěrkách, přístrojové desce a osvětlených prahových lištách.

„Henry Poole i Range Rover mají unikátní dědictví a schopnost tvořit velmi atraktivní výrobky. Exkluzivita saka od krejčovství Henry Poole a limitované edice Range Rover Fifty z nich dělá raritu, která bude imponovat zákazníkům obou značek,“ řekl profesor Gerry McGovern OBE, Chief Creative Officer značky Land Rover

„Spolupracovat s Gerry McGovernem na tvorbě saka k 50. výročí Range Roveru byl úžasný zážitek. Látka byla inspirována exteriérovými barvami vozidel. Tuscan Blue je použita na podšívce a Bahama Gold na podsádce límce. Moderně pojatý casual vzhled sak nabízí nadčasovou eleganci. Komfort, který s sebou nese zakázkový oděv od naší firmy, je vrcholem krejčovského umu Savile Row,“ dodal Simon Cundey, Henry Poole & Co Managing Director.

Dnešní Range Rover stále odkazuje na originální rysy vozu z roku 1970, a to díky provedení kapoty, výrazné plovoucí střeše, děleným pátým dveřím a ozdobným prvkům na předních blatnících.

Těm, kteří by rádi vlastnili originální model ze 70. let, nabízí program Range Rover Reborn ojedinělou příležitost zakoupit si sběratelsky velmi hodnotný originální Range Rover v autentických barvách.

Zákazníci si mohou objednat jedinečné sako Range Rover Fifty x Henry Poole přímo z webových stránek zde.

 

Předchozí článekBrand Management 2020 – Jaké je to marketingové tajemství?
Další článekRoušková etiketa
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here