Pánský e-shop Klukovna

0

Jak jistě víte, před týdnem jsme na našich Facebookových stránkách pořádali soutěž o luxusní pánskou kosmetiku. A dnes bychom vám rádi představili e-shop, díky kterému vůbec soutěž byla. Přivítejme tedy pánský e-shop Klukovna.cz!

Klukovna je pánský e-shop, který funguje od jara 2015 (stejně jako Two Gentlemen :-)). Je zaměřený na produkty českých výrobců, na ruční výrobu a vysoce kvalitní zpracování. Určitě vás jako zákazníka taky potěší osobní přístup a prodloužená záruka na většinu výrobků.

vizitkovniky

V e-shopu se ale rozhodně neztratí ani žena. Nejen, že v sortimentu nalezne pár unisex produktů, ale také si může nechat pomoci s výběrem dárku v sekci Dárkové tipy, kde po vyplnění krátkého formuláře dostane zpět do 24 hodin tipy na tři různé dárky dle zvolených parametrů.

Klukovnu můžete sledovat na Facebooku, Twitteru a Instagramu. Pro nadšence také vede malý blog o svých produktech a o módě jako takové.

klukovna3
Proč tedy nakupovat v Klukovně?

  • Osobní přístup – nejen, že vám velmi ochotně a rychle zodpoví jakoukoliv vaši otázku či pomohou s výběrem dárku, ale ke každému nákupu také dostanete osobní dopis od zakladatele Klukovny a také malý dárek
  • Kvalitní česká ruční výroba – zlaté české ručičky se nezapřou, jakýkoliv produkt z nabídky je skvělým exemplářem prvotřídní kvality
  • Velký výběr sortimentu – od ponožek přes askoty po štětku na holení, každý si zde najde, co potřebuje nebo co se mu líbí
  • Na každé stránce je skvělý gentlemanský citát 🙂

klukovna2
Nyní vám bychom rádi představili pár konkrétních produktů, které určitě stojí za zmínku:

Vizitkovníky (slim peněženky) – Těžko budete hledat něco stylovějšího, než je peněženka na dřevěný způsob. Pokud dáváte lidem své vizitky, není stylovějšího způsobu jak vizitku vytáhnout než z některých z těchto vizitkovníků. Obyčejný akt se změní v obřad který obdarovaného zaujme. K tomu je samozřejmostí doživotní záruka.

Kožené brašny –  Kožené brašny (tašky) z pravé kůže, které postupem času ještě zkrásnějí a získají svouji patinu. Zatímco tašky EGGO jsou vyrobeny ze surové a pevné kůže, na které lze kolikrát najít cejch původních zvířat, což tašce dodává na výjimečnosti., tašky Danny P. jsou více vypracované, jemnější a detailnější. Každý si jistě najde své.

Motýlky – Kdo nenosí v dnešní době motýlky, jako by nebyl. V nabídce Klukovny nechybí motýlky všech materiálů i barev ke každé příležitosti – bavlněné, hedvábné, dřevěné i pletené. Za zmínku stojí především některé oboustranné motýlky (lze je uvázat na 4 různé způsoby a lépe tak kombinovat) a výběr několika opravdu designových kousků.

 

Kapesníčky a Ozdoby do klopy – V nabídce Klukovny nechybí ani velký výběr doplňků k saku či blejzrům. Nosíte sako? Výborně! Tak svůj styl posuňte o stupeň výš nějakým doplňkem k němu.

klukovna4

Předchozí článekŽivot moderního gentlemana 3.díl
Další článekNa co koukat: Downton Abbey
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here