Pánské obchody Delmas

0

V dnešním článku bych Vám rád představil prodejny Delmas. Značka rozhodně není žádným nováčkem, na trhu je již od roku 1992, kdy vznikla první kamenná prodejna ve Vodičkově ulici. Také tam jsem si koupil svou první pořádnou tašku.

Delmas je značkou, která o sobě tvrdí, že si kromě kvality nabízeného zboží potrpí také na vynikající péči o zákazníka. A v tom mají určitě pravdu, což mohu potvrdit z osobních zkušeností. Moje první zkušenost je několik let stará, pravidelně však svou zkušenost „aktualizuji“ pomocí dalších nákupů 🙂

Od prvního nákupu již uběhlo pár let, od posledního pár týdnů. Kupoval jsem si šedou tašku značky Strellson, jež je podle mě jednou z nejkvalitnějších značek, co si můžete pořídit. Kvalita a výdrž je to, co bych zde vyzdvihl. Taška pořád drží a vypadá stále skvěle. Prostě dobrá investice.

delmas4

Kromě prodejny ve Vodičkově ulici firma otevřela druhou prodejnu v OC Metropole Zličín, která je mou oblíbenou. Sám sice žiju na druhé straně Prahy, ale pro novou tašku, peněženku či opasek si sem rád dojedu.

Prodejna OC Metropole Zličín

Pokud jste lenoši, máte štěstí, že Delmas také provozuje svůj e-shop, kde také naleznete veškerý sortiment. A v něm je opravdu co vybírat. Pánské tašky přes rameno či do ruky. I dámy si přijdou na své. Kabelky, organizéry, peněženky, diáře, opasky, rukavice, deštníky…

Delmas nabízí produkty nejrůznějších značek. Z těch nejznámějších značek mohu například vybrat Calvin Klein, Samsonite, Strellson či GUESS. Nalezneme zde i několik českých značek jako například GONG, Sněžka či Hajn.

Co se mi na Delmasu líbí je jakýsi cit pro styl. Můžete si být jisti, že ať zde zakoupíte cokoliv, módní policie si na vás neposvítí. Vše zkrátka vypadá dobře a dokážu si představit, že nosím jakoukoliv tašku z celého pánského sortimentu. Dámský sortiment je samozřejmě trochu divočejší, ale u slečen je to jedině dobře 🙂

delmas2

Kromě tašek, kabelek a doplňků zde nalezneme také cestovní zavazadla, a to především značek Samsonite a Rimowa.

Za mě jsou především kufry Samsonite to nejlepší, co můžete na trhu sehnat. Samsonite na trhu existuje už více než 100 let a v dnešní době je předním výrobcem zavazadel na světě. U této značky se můžete spolehnout, že vám vydrží pěknou řádku let. Zavazadla jsou vysoce odolná, robustní a přežijí i nejhorší zacházení 🙂 Ideální pro jakékoliv cestování.

delmas3

Předchozí článek7 návyků, které by si měl osvojit každý gentleman
Další článekMoje první sako
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here