Ramínka na obleky či košile Mekko

0

Image konzultant Grant Harris říká: „Drátěná ramínka jsou užitečná, když si zapomenete klíče v autě – ne v šatní skříni.“ A má pravdu. Pokud chcete, aby Vám oblečení vydrželo, je potřeba o něj správně pečovat. Třeba tím, že je pověsíte na dřevěná ramínky české značky Mekko.

S výjimkou vlny by se mělo věšet všechno tkané oblečení. Bavlna, len, hedvábí, a dokonce i obyčejný polyester. Schválně se podívejte do své šatní skříně, co vše vám visí. A když už tam jste, podívejte se také, na čem to vlastně visí. Minimálně saka a košile by měly rozhodně viset na kvalitních ramínkách.

Leckterého muže už zlákala nízká cena některých ramínek. Ty však mívají měkké dřevo, nekvalitní háky či nevhodný tvar. Ve finále tak vaše oblečení trpí.

A jelikož mi šatník stále roste, ramínek není nikdy dost. Nechal jsem si tedy zaslat 2 designová ramínka značky Mekko na košili i oblek.

Unboxing

Ramínka přišla ve velké krabici. Ta je z velké části tvořena výplní, aby se ramínkům na cestě nic nestalo.  V krabici je dále obálka a vzkaz od majitelů Mekko. Tajemná obálka pak skrývá „návod“, jak správně pečovat o samotná ramínka. Ten si můžete prohlédnout níže.

Na první pohled působí ramínka velmi luxusním dojmem. Finský design jde s bukovým dřevem ruku v ruce a ramínka vypadají opravdu skvostně. Zkrátka už od pohledu (případně ohmatání :D) ramínko, které vám vydrží celý život.

Proč si pořídit kvalitní ramínka?

1. Vaše oblečení bude vypadat lépe a déle vydrží

Design kvalitních ramínek je navržen tak, aby pokud možno co nejlépe kopírovaly lidská ramena. Díky tomu oblečení nevisí v nepřirozených pozicích a neničí se. Ramínka oblečení nabídnou stabilní oporu a udržují mu přirozený vzhled. Prodlužují tak životnost vašeho oblečení o dlouhá léta.

2. Ušetříte peníze

Kvalitní ramínka jsou na celý život. Nekvalitní ramínka vydrží pár let a pak obvykle začínají praskat. Zvláště, pokud na ně věšíte těžké kabáty, bundy či saka. Nemluvě o tom, kolik ušetříte za přešívání zničeného nebo zbytečnou koupi nového oblečení.

Ramínka Mekko navíc mají i kalhotovou tyč potaženou semišem, na kterou můžete zavěsit kalhoty.

3. Vypadají stylově

S kvalitními ramínky se nemusíte stydět mít skříň otevřenou dokořán. Z obyčejné skříně udělají věšák luxusního butiku.

mekkoraminka

Pokud tedy máte ve skříni nějaký kousek oblečení, na kterém vám velmi záleží a ještě jej nemáte na patřičném ramínku, rozhodně jej doporučuji koupit u Mekka.

Mekko dělá mimochodem ramínka i pro dámy, na které se také doporučuji podívat.

A nyní už slíbený návod Mekka pro život spokojeného ramínka:

navodmekko

Korekce: Štěpán Vondráček

Předchozí článekPitti Uomo 90
Další článekPánské prsteny
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here