Skleněný motýlek BeMan recenze

0

Dnes mám pro vás novinku, o které jste ještě asi neslyšeli. Asi každý z vás se již někdy setkal s motýlkem látkovým. Ty jsou velmi důležitou a nenahraditelnou součástí nejen formálního outfitu, ale také častou součástí outfitu poloformálního. Někteří z vás určitě narazili i na trend motýlků dřevěných či papírových. Článek však nebude ani o jedněch z nich. Dnes se totiž podíváme na motýlek skleněný od značky BeMan!

Motýlky BeMan

Představme si ze začátku samotné produkty BeMan. Na výběr máte z několika pečlivě připravených motýlků různých barev skla, druhů gravírování i textilu.

Ti nápaditější si ale mohou vytvořit motýlka úplně podle svých představ. Pomocí konfigurátoru si nejdříve vyberete barvu, poté gravírování, typ uchycení (suchý zip či pevné) a nakonec také textilii na vázání. Vše pak navíc můžete doplnit pěknou dřevěnou krabičkou.

beman4

Ať si vyberete tak či onak, váš motýlek bude vždy originál. Motýlky BeMan jsou totiž vyráběny ručně, konkrétně broušením za mokra. Broušení skla je vizitkou jemné ruční práce, kterou žádný stroj nenahradí.

Motýlek se dá nastavit na velikosti 37 až 51 cm, sedět by tak měl opravdu každému krku. Co se týče váhy, rozdíl mezi látkovým a skleněným je v ruce znát. Na krku však rozdíl cítit nebudete, celková váha se totiž vešla pod 50 g.

beman5

Na motýlku je krom materiálu samotného zajímavé především gravírování. To je dělané na zadní straně motýlku, kde můžete cítit lehkou texturu. Z přední strany vám tak zůstává lesklý a jemný povrch, který dokáže vzbudit zájem všech okolo.

Motýlek Laura

Já si vybral motýlek BeMan Laura, a to především z toho důvodu, že jsem předem viděl, jak daný produkt vypadá v reálu. Konfigurátor sice ukazuje, jak vámi navolená varianta vypadá, já se ale rozhodl důvěřovat pečlivému výběru BeMan a vybral již přednastavený. S výběrem jsem ale moc spokojen, z nabídky se mi rozhodně líbí nejvíce a pokud bych si jej konfiguroval sám, pravděpodobně by dopadl nějak podobně. Má krásné abstraktní gravírování a jeho červená barva perfektně ladí s modrým vázáním. Látka se navíc krásně jemně třpytí, což motýlku dodává na eleganci a celkově tak působí opravdu skvostně!

beman6

Balení je řešeno jednoduše, motýlek vám přijde v menší vystlané krabičce a spolu s ním dostanete také ubrousek na leštění motýlku, což se dozajista hodí. K leštění varianty na suchý zip doporučuji vázání sundat, abychom mohli vyleštit celý motýlek. Několika tahy ubrouskem pak zbavíme motýlek nečistot a především otisků prstů, které se na skle rády objevují.

beman7

Motýlek BeMan se svou barvou perfektně hodí k navy modrému obleku či k světlému vycházkovému. Na fotce jej mám se sakem z Friendly Suits. Rozhodně si jej můžete vzít na jakoukoliv méně formální akci od různých plesů až po garden party. Skleněným motýlkem si zajistíte, že vždy budete středem pozornosti!

Předchozí článek5 pravidel, která vám zaručí druhé rande
Další článekCo si zabalit na obchodní cestu
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here