Fashion sloupek – Conor McGregor

1

Sledujete MMA? Pak určitě velmi dobře znáte jméno Conor McGregor. Conor je jedním z nejlepších bojovníku světa a současně, alespoň podle mého názoru, jedním z nejlépe oblékaných sportovců na světě. A právě o něm bude dnešní Fashion sloupek

Život

Conor McGregor se narodil do irské rodiny v roce 1988. Vyrůstal v Jižním Dublinu a už od mlada ho to táhlo ke sportu. Nejdříve to byl fotbal, ve 12 letech se však začal věnovat kickboxu. Netrvalo dlouho a stal se nejlepším boxerem Irska v kategorii mladistvých. Jak ale dospíval, začalo mu docházet, že bojem se pravděpodobně neuživí. A tak se roku 2006 z nadějného sportovce stal instalatér. V Západním Dublinu, kam se přestěhoval, však o něco málo později potkal Toma Egana (budoucí bojovník MMA) a začali spolu trénovat.

Trvalo pouhý rok, aby se opět dostal do soutěžního ringu. V prvním kole knockoutoval soupeře a stal se z něj profesionální bojovník. Rok na to už debutoval i v MMA, kde pomalu a jistě začal stoupat na vrchol.  Během tohoto období také soupeři daroval jeden z nejrychlejších zaznamenaných knockoutů v MMA, boj skončil za pouhé 4 sekundy (samozřejmě Conorovou výhrou).

V roce 2013 podepsal smlouvu s UFC  a začal atakovat nejvyšší příčky. Od jeho debutu v UFC prohrál pouze jedinkrát. Celkově je za jeho kariéru (od roku 2008) poměr jeho výher ku prohrám neuvěřitelných 21:3.

Nejlépe oblékaný instalatér

Když se chce, všechno jde. Conor by o tom mohl vyprávět své. Z krátké kariéry instalatéra se z něj stal jeden z nejlepších bojovníků na světě a za to mu patří obdiv nejen můj, ale také dalších milionů příznivců.

Když právě není v ringu, je prakticky nemožné jej potkat špatně oblečeného. Běžně je vídán na tiskových konferencích v barevných oblecích různých vzorů. Usedlost rozhodně není slovo, které byste použili. Nejčastěji jej můžeme vidět v obleku výrazné barvy se vzorem kostičky, doplněný o nejrůznější doplňky (ať už kapesníček či ozdoba do klopy). Outfity také doplňuje stylovými hodinkami, náramky. Občas si dokonce vezme i hodinky kapesní. Jeho velkou láskou jsou také vesty, bez které jej v obleku uvidíte jen málokdy.

Jeho cit pro módu je zřejmý z každé fotografie. Někdo by mohl říci, že je jeho styl poněkud extravagantní a předimenzovaný, že v jednoduchosti je krása. A nelhal by. Krása však může plynout nejen z jednoduchosti, ale i z komplikovanosti, a McGregor je toho příkladem. Jen málokdo dokáže sladit tak velký počet kousků a stále vypadat perfektně.

Celkový vjem skvěle doplňuje účes undercut, který pasuje k hustému plnovousu perfektně. Tip pro vás, upravené vlasy patří k ledabylým vousům a neupravené vlasy patří k upraveným vousům. Pokud byste chtěli nosit ledabyle jak vlasy, tak vousy, budete působit minimálně houmlesácky.

Je vidět, že Conor má vynikající smysl pro styl a detail a jsem velmi rád, že nám jej může ukazovat. Z jeho fotografií se můžeme mnohé naučit a v mnohém se inspirovat.

Předchozí článekVychytávky na plánování dovolené
Další článekKošile na míru
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

1 komentář

  1. Conor je můj oblíbenec. Jeho styl mimo ring, když nemá zrovna rozbitou hubu, je naprosto fenomenální. 🙂 Myslím, že kdyby se takhle oblékala alespoň polovina dnešních mužů, tak ženy jihnou, jen jim některý z nich vstoupí do zorného úhlu. Super článek. Ano, pokochala jsem se. 🙂

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here