Pomáda na vlasy Barber Mind

0

Přišla nám k recenzi pomáda na vlasy značky Barber Mind. Jak si vedla v recenzi? Kolik korun stojí? To vše se dozvíte v tomto článku.

Začneme tedy, co to pomáda vůbec je. Zapomeňte na stejnojmenný film, ve kterém hraje John Travolta. Pomáda určená na vlasy, je mastný, silně voskovitý produkt pro dodání vysokého lesku účesu. Na rozdíl od laku na vlasy či vlasového gelu pomáda nevysychá a udržuje si svůj lesklý vzhled.

Pomády z pravidla dělíme na 2 typy:

  • Pomády na olejové bázi
  • Pomády na vodní bázi

Výhodou pomád založené na olejové bázi je, že dodávají vlasům krásný a dlouhodobý lesk. Avšak pokud jej budete smývat, tak se připravte na vysoký účet za vodu. Přeci jen, olej jen tak nesmyjete a když už ano, tak se vám to povede tak na pátý pokus.

Oproti tomu pomády založené na vodní bázi snadno smyjete. Vlastnosti má však obdobné jako výše uvedený typ. Avšak nevýhody má také. Pochopitelně mají menší lesk, a také lehce vysouší vlasy. To však vyřeší jakýkoliv kondicionér.

Pomáda na vlasy značky Barber Mind

Jak jsem napsal již v úvodu článku, následující produkt jsme dostali k objektivní recenzi. Jedná se tedy o pomádu značky Barber Mind s označením Killer. Plechovka má obsah 100 ml, což vám na nějaký pátek s jistotou vydrží. Co musím vyzdvihnout je design obalu. Ten ode mě obdržel jedničku s hvězdičkou.

Teď však k samotné pomádě. Jedná se o produkt vyrobený v Itálii se silnou fixací vlasů. Tak to alespoň uvádí výrobce na svých stránkách. A já mu musím dát za pravdu. Vlasy krásně drží po dlouhou dobu. Sice nevím, jak tomu je u lidí s delšími vlasy, jelikož jsem majitelem krátkých, ale u mě drží skvěle.

Největším překvapením tohoto produktu pro mě byla jeho vůně. Popravdě jsem z ní měl celkem obavy, jelikož u jiných značek vlasových produktů mě jejich vůně vůbec nepřesvědčila, ačkoliv jejich tužící vlastnosti byly výborné. Tady jsem se do vůně zamiloval. K lesku pomádě dopomáhá Tsubaki olej, který lze i dobře smýt z vlasů i když to s pomádou přeženete.

Jako nevýhodu vidím snad jen cenu. Pro někoho se může zdát 519 Kč mnoho za 100 ml plechovku. Avšak to už nechám na vás.

Předchozí článekVaportini – Je libo inhalovat alkohol?
Další článekNa co koukat: Billions
Zakladatel Two Gentlemen, milovník všeho dobrého. Rád sportuje, studuje a také rád pije. Mezi jeho koníčky patří krásné ženy, politika a podnikání.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here