Olej na vousy VIRO

3

Trápí vás suchá pokožka, svědění nově rostoucích vousů nebo divoké nezkrotné vousy? Jak zvládnout Movember, když je růst vousů nepříjemný? Zkuste je zkrotit s výživovým olejem na vousy VIRO, který máme v dnešní recenzi.

O péči o vaše vousy se snaží ucházet nová česká značka VIRO. Ta byla letos na jaře představena veřejnosti po dlouholeté praxi ve výrobě kosmetiky. Olej na vousy by měl vousy chránit, pomáhat jejich růstu, a především zaručit vždy skvělý vzhled a nepřekonatelnou vůni. Dokáže toto VIRO?

Jeho aplikace je jednoduchá, stejná jako u olejů jiných značek. Stačí 2x denně pár kapek za pomocí kapátka nanést na obličej, rozetřít a vmasírovat do vousů. Olej dobře funguje jak na krátce střižené vousy, tak na mohutný plnovous.

Olej po aplikaci nádherně voní mužnou, dřevitou vůní s citrusy. Vousy úžasně změkčuje, jsou tedy velmi hebké a příjemné na dotek, a nechybí ani oslnivý lesk.

Chvilku mi trvalo (zhruba 2 až 3 aplikace), než si na něj mé vousy zvykly (olej lehce dráždil), ale poté už můžeme mluvit jen o výhodách. VIRO hydratuje pokožku a vousy na ní zanechává zdravé, zabraňuje suchosti a lámavosti. Podle výrobce navíc urychluje růst nejen vousů, ale může blahodárně působit i na růst vlasů.

Jedna lahvička oleje VIRO je o obsahu 30 ml, což vám podle mých zkušeností vydrží při každodenní aplikaci 2 měsíce až čtvrt roku.

Co se týče složení, nalezneme zde avokádový olej, jojobový olej, mandlový olej, ricinový olej, rýžový olej, bergamotovou silici, cedrovou silici, borovicovou silici a také Vitamín E, který chrání buňky před oxidačním stresem, zpomaluje stárnutí či zlepšuje hojení ran (např. po holení).

Já sám si olej velmi oblíbil a je dle mého názoru skvělou alternativou k již existujícím olejům na trhu. V mnohých parametrech dokonce i konkurenci snadno poráží. Výživný olej na vousy VIRO je k dostání na eshopu za super cenu 419 Kč a ve vybraných barbershopech či holičstvích. Vyzkoušejte jej, a třeba si VIRO oblíbíte stejně, jako já.

Předchozí článekEtiketa v divadle
Další článekGentlemani minulosti – Howard Hughes
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

3 KOMENTÁŘE

  1. Kolko kvapiek davate na jedno pouzitie? Ja pouzivam olej 1-2x denne podla casu a vzdy tak cca 5kvapiek, mam uz vyskusane ze menej na moju minimalne 3-4 tyzdnovu bradu nestači a pokozka pod nou nieje dostatocne hydratovana a mam ju rychlo suchu. Mam doma teraz neviem ci je to 30 alebo 50ml flasticka a vydrzi cca 1,5-2 mesiace pravdepodobne 🙂

  2. Tohle je výborný olej na vousy. Složením velmi kvalitní. Hezky hydratuje vousy. Mám problém s kroucením vousů a olej opravdu pomohl. Voní krásně a přírodně – vůně čerstvě řezaného borovicového dřeva – úplně mi to připomíná dny kdy jsem s mým tatínkem řezal stromy v lese na zimu. Výdrž vůně je normální. Nevýhodou je, že trochu barví. Hlavně pro dlouhé vousy a košile, případně polštář. Ale není to nic hrozného a chce to jen nepřehnat s aplikací. Rozhodně doporučuji.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here