Co ženy chtějí

2

Je poměrně málo věcí, o kterých víme, že je ženy opravdu chtějí, a proto se teď budeme bavit o tom, co se ženám líbí při milování. Ženy jsou v tomto směru téměř opakem mužů, a pokud je chceme udělat šťastnými, je potřeba přemýšlet obráceně, a to takto. Berte však s rezervou, že každá žena je unikátní, a co se líbí jedné, se nemusí líbit druhé. 

1. Přítmí

Muži se rádi dívají a rozvíjí svou představivost. Ženy mají rády šero nebo přítmí při svíčkách, a to ne jen pro romantiku, ale proto, že jim málo světla napomáhá k soustředění na samotný akt. Když je moc světla, mají tendence hledat chyby na sobě i partnerovi. „A nevypadám u toho divně?“. Světlo tedy není zakázané, ale zkrátka když je šero, tak se ženy více uvolní a myšlenky tohoto typu jsou pryč.

2. Doteky

Stejně jako u světla je funkce rozptýlení u doteků stejná, avšak neméně důležitá. Muži jsou raději, když se žena převážně soustředí, no, vy víte kam. Žena má však tělo poseté erotogenními zónami a tím pádem jsou nezbytné doteky, ať už jde o hlazení, plácání, používání jazyku, pevnější stisknutí, přitáhnutí za vlasy nebo kompletní převzetí kontroly nad jejím tělem. Takže stejně jako u bodu č. 1, doteky ji rozptýlí tak, že nebude mít čas vnímat nic jiného, než o co v danou chvíli běží.

3. Hodný nebo zlý

Když jste s partnerkou chvíli a pořádně se neznáte, asi moc nemá cenu riskovat. Pokud tomu tak ale není, nebojte se měnit své role. Některé ženy mají raději něžnější zacházení, ale kdo říká, že nemůžete zkusit změnu v malých krocích? Nakonec se to může zalíbit oběma. A naopak u žen, které tvrdí, že mají rády jen sex bez dotyků a něžností, není vyloučeno, že se jim zalíbí být tou nežnou bytostí a osobou, která má v sobě kus jemné ženskosti.

4. Experiment

Ano či ne? I přes to, že je každá žena v různých směrech jiná, tak by ráda nějakou změnu nebo experiment, a to i když to neříká nahlas. Sex shop, pomůcky, různá místa a prostředí, a v poslední době dost rozebírané BDSM praktiky. Na partnerku však nenaláhejte, zalíbení by měla objevit sama. Jak se říká, na dobré věci se vyplatí počkat. Hlavně ale ať nečte Cosmpolitan, to byste mohli skončit s prstem v místech, kam sluneční paprsky nedosáhnou.

5. Příprava

Na té si ženy velmi zakládají. Čistota, nálada a zajištění nerušeného klidu. Ať už světlo, doteky, výměna přístupů nebo experiment. Na všechno je potřeba příprava, protože bez ní by to nešlo a když si dáte záležet, nebudete zklamaní. Nám mužům stačí málo a jsme rádi, když o nás žena pečuje, a takto budete spokojení oba.

Předchozí článekČíše vína
Další článekBydlení nevšedních gentlemanů 2. díl – Pracovna
Zakladatel Two Gentlemen, milovník všeho dobrého. Rád sportuje, studuje a také rád pije. Mezi jeho koníčky patří krásné ženy, politika a podnikání.

2 KOMENTÁŘE

  1. Hezký článek, přesně tak to taky vidím a jsem moc ráda, že něco takového napsal muž. Takže gratuluji, myslím, že dokonale rozumíte ženám 🙂 Jinak tedy je to samozřejmě u každé ženy trochu jinak, ale co mají společného snad většina žen jsou dotyky a hlazení. Mě když přítel začne hladit po zádech a na zátylku, tak mu prostě nikdy neodolám. No a taky souhlasím s tím, že muži preferují hlavně doteky na tom jednom místě. Jinak jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte vyzkoušeno s přítelkyní nebo manželkou něco na povzbuzení? Já vůbec nevím, jestli do něčeho takového jít, jestli by to byla tak ještě větší rozkoš.

  2. No něco na tom bude 🙂 I když každá žena je tak trochu originál, a občas je těžké se v nich vyznat. Teda to je můj osobní názor. A dost žen co jsem poznal mají rády to se píše v článku přítmí, svíčky, doteky atd.. Která má vlastně všechno co se píše v článku i nějakou tu příjemnou hudbu na zklidnění. Ale jak říkám některá to tak může mít ráda a druhá zase jinak.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here