ShirtStays – Nejsou kšandy jako kšandy

4

Snad nekonečný problém všech mužů, kteří nosí košile. Neustále se jim košile vyhrnuje z pod kalhot. Je to otravné, esteticky nepěkné a také nevhodné si ji ve společnosti neustále zastrkovat. Má to ale snadné řešení a pánové ze ShirtStays.cz vám s tímto problémem pomohou.

Určitě to znáte také, někam jdete a proti Vám stojí nepříjemný nepřítel. Vyhrnutá košile. U některých košilí je tento problém znatelnější, u některých méně. Já tento problém mám především s jednou z mých bílých košil. Ať jsem dělal, co dělal, vždy vylézala. S trochou nadsázky jsem ji na své místo zastrkoval snad každých pět minut. A teď si představte, že jste takhle ve společnosti např. na plese či obchodní schůzce, a neustále si košili rovnáte. Lidé na vás nepříjemně zírají, vy se snažíte být nenápadný (což ve finále moc nejde) a košile se vám přitom směje z kalhot venku.  Kdyby nebyla tak hezká a příjemná, tak bych jí snad radši, už jen kvůli tomuhle důvodu, nenosil. Avšak změna přišla s pomocí ShirtStays.

shirtstays2

Co jsou to ShirtStays?

ShirtStays jsou pánské šle vyrobené v České republice, které bojují se stále vyhrnující se košilí z kalhot. Šle jsou plně nastavitelné a pohodlně drží košili za ponožky pomocí elastické gumy. Výhodou je, že tímto způsobem je ShirtStays univerzální pro jakoukoliv postavu. Takže ať jste velcí nebo malí, vždy vám bude sedět. Uchycení ShirtStays funguje za pomocí gumového „cvočku“, který se provlíkne do kovového rámečku. Vyřešené to je geniálně, zachytává se velmi snadno, drží to a hlavně nijak nepoškodí košili ani ponožky.

Pokud je Vám navíc košile třeba větší, protože jste zhubli (jako v případě mé bílé košile), ShirtStays tento problém víceméně vyřeší také.

Co se týče funkčnosti ShirtStays, musím jen chválit. Vše funguje parádně a dodává to výslednému vzhledu úplně jiný rozměr. Člověk se vůbec nemusí bát, že by se mu uchycení povolilo, nebo že by se čistě náhodou elastická guma přetrhla.

Avšak co do pohodlí, si budete muset chvíli zvyknout na to, že ShirtStays máte na sobě. Když si je připnete na špatném místě, či si je utáhnete více, než máte, je to při chůzi dost znát. Když se však těmto chybám vyhnete, už si jen můžete užívat pocitu, že se nemusíte neustále starat o svojí košili a místo toho se můžete elegantně věnovat zbytku společnosti.

Další věc, kterou musím pochválit, je cena. Za necelé čtyři stovky totiž budete mít neocenitelného pomocníka, který Vám pomůže s nošením každé zlobivé košile.

A co klasické šle? Jaké jsou druhy, jak se nosí a jaké si koupit se dozvíte v tomto článku.

Předchozí článekAktivity gentlemanů
Další článekSako na míru od FriendlySuits
Zakladatel Two Gentlemen, milovník všeho dobrého. Rád sportuje, studuje a také rád pije. Mezi jeho koníčky patří krásné ženy, politika a podnikání.

4 KOMENTÁŘE

    • ShirtStays si můžete také objednat sama pro sebe. 🙂 I na silonkách fungují, tedy za předpokladu, že máte silonky ty krátké silonky (velké jako ponožky). 🙂

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here