Tipy na vánoční dárky pro muže 2020

0

Přemýšlíte nad tím, jaký dárek pro muže pořídit letos? Inspirujte se u nás!

Nejdříve mrkněte na náše články z předchozích let, a to z roku 2016, 2017, 2018 a 2019, ať načerpáte první inspiraci. Poté pokračujte v tomto článku. Přinášíme tipy na dárky, které tu ještě nebyly. Tentokrát pouze od českých a slovenských výrobců, kteří si v letošním roce zaslouží podporu více, než kdy dříve!

Kniha Czech It Out

Knížka Czech It Out je vaším nepostradatelný průvodce stylovým cestováním po České republice. Tato knížka obsahuje výjimečných ale především ověřených 82 restaurací, bister, barů, kaváren, vinařství, hotelů, penzionů nebo venkovských domů. Už při cestování nešlápnete vedle!

Svíčka Luminia

Než zavrhnete svíčky, čtěte. Nejen, že svíčky Luminia vypadají opravdu skvěle, ale nádherně svítí. Totiž, tyto svíčky nesvítí, ale září. Používají totiž speciální třpytivý vos, který před pár lety vytvořila Slovenka Natália Gápľovská. Nejdůležitější však na těchto svíčkách je to, že tyto naše svíčky jsou maximálně šetrné nejen ke zdraví lidí, ale k přírodě obecně. Unikátnosti svíček Luminia, filozofie jejich výroby a obecného přístupu k přírodě si nad to všiml i papež František nebo zpěvačka Adele, pro které Natália vyráběla svíčky na míru.

Parfém Pigmentarium

Pigmentarium je český parfémový dům založený v roce 2018 kreativním duem Tomášem Ricem a Jakubem Hiermannem. Jejich vůně jsou ovlivněny českou historií kulturou a mísí se s dlouholetými zkušenostmi parfumérství ze zahraničí. Vyzkoušejte jejich parfémy sami. S výběrem parfémů vám pomohou naše články Jak vybrat parfém část 1. a část 2.

Dortíky Terky Kejky

Jasně, Vánoce už jsou samy o sobě svátkem, kdy má každý žaludek plný, ale každého muže i přesto určitě potěší krabička plná sladkých dezertů! Osobně doporučuji neskutečně dobré dortíky mé kamarádky Terky Kejky!

Beviro

Beviro je maximálně přírodní pánská kosmetika, český výrobce. Poprvé jsem tuto značku vyzkoušel pár let zpět, kdy ještě začínala. Nyní už je značka úplně jinde, a můžete na ni narazit i v barbershopech po celém Česku. Vyrábí vše na co si jen vzpomenete pro vlasy, obličej, vousy či holení.

Yage

Yage je novou českou kosmetickou značkou, která vyrábí velmi kvalitní produkty především v oblasti péči o pleť. Na pánské produkty můžete mrknout zde.

Vasky

Vasky jsou boty, u jejichž začátku jsme byli také. Na začátku to byl jeden pár bot malé české značky, který jsme si vyzkoušeli, dnes je to flagship store v prestižní ulici Na Příkopě, který akorát otvírá.

Faktor Leather

Elegantní kožené peněženky, etue či kabelky od mladého českého designera Antonína Faktora můžete zakoupit na jeho eshopu zde.

Samurai Shot

Většinou tu doporučujeme rumy, whiskey, tentokrát ale doporučíme nealko. Samurai Shot je jedinečnou alternativou energy drinků, která vám dodá energii, kdy ji potřebujete nejvíce. Ale pozor, opravdu kope! Sám mám lahev samuraje doma.

Primky

Hodinky PRIM od ELTON hodinářská, to je desítkami let ověřená tradice. Primky pravděpodobně nosili vaši dědečci, tátové a dnes je můžete nosit i vy. Značka šlape jako hodinky a mají spoustu krásných nových modelů klasických českých hodinek.

Síťovka

Pravá česká síťovka z dob našich babiček. Na nákupy, do města, do práce. Praktická, trendy, ekologická. “Síťovku budete buď milovat nebo nenávidět!” Nic mezi tím.

Váš čas

To nejdůležitější, co však můžete muži dát, je váš čas. Buďte spolu, a šťastný bude nejen on, ale i vy 🙂 Krásné Vánoce! 🎄

Předchozí článekRoušková etiketa
Další článekNejhezčí kasina na světě
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here