Tipy na vánoční dárky pro muže 2021

0

Přemýšlíte nad tím, jaký dárek pro muže pořídit letos? Co takhle trocha inspirace?

Nejdříve mrkněte pro inspiraci na články z předchozích let, a to z roku 2016, 2017, 2018, 2019 či 2020. Pokud Vám ani taková porce dárků stačit nebude, čtěte dál.

Rum Eminente

Poměrně čerstvou novinkou na českém trhu je kubánský rum Eminente. Ten je jedinečný nejvyšším obsahem zralých aguardiente – celých 70 %. To dodává tomuto sedmiletému rumu jeho komplexní chuť, kterou ocení každý milovník rumů. Během prosince jej můžete navíc zakoupit v limitované vánoční edici v pop-up butiku Eminente v OC Smíchov.

Kokedama

Mechová koule, z níž roste pokojovka. A to vše visí v prostoru. Kokedamy jsou krásným a moderním doplňkem každého interiéru. Kokedamy můžete pořídit například v českém obchodu Zahrada na niti květinářky Lenky Hrubé.

Scratch Off plakát

O co se jedná? Plakát, který má množství políček, které postupně budete stírat. V obývacím pokoji či ložnici bude vypadat skvěle, ale jeho přidaná hodnota je v zážitcích, jímž bude připomínkou. Stírat můžete světové destinace, knihy, filmy, ale i odvážnější políčka.

Lejaan ložní prádlo

Pohodlí jako v hotelu? To je premisa české značky Lejaan, která vyrábí kvalitní ložní prádlo. Sám jsem si pořídil kompletní set, a každý večer v posteli svému minulému já děkuji.

Dekantér

Ať už na víno nebo třeba na whiskey, dekantér je nejen krásným doplňkem domácnosti, ale také užitečným pomocníkem. Důvod jeho užití je prostý. Pokud necháte nápoj před konzumací takzvaně lidově dýchat, budete za trpělivost odměněni kvalitnějším zážitkem.

Papírová skládačka

Že dekorativní sochy nemohou být z papíru? Že papírové skládačky jsou jen pro děti? Tak to asi neznáte českou značku PaperTime. Vytváří sofistikované papírové modely, které rozzáří vaši domácnost. Složit si je budete muset sami, takže jde o dva dárky v jednom.

Covid-19

Sice se dá letos sehnat i zadarmo, ale pokud máte pár stovek na víc, a zvláštní smysl pro humor, můžete někomu darovat koronavirus ve skleněné kouli. Jestli jej darovaný ocení, nevíme, ale rozhodně jde o originální dárek.

Předchozí článekOdhalte tajemství nejslavnějších špionů historie
Další článekJak v novém roce vyjít s rodinným rozpočtem? 4 tipy
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here