České diáře Black Brick

1

Elegance, praktičnost a výroba v Česku. To jsou diáře Black Brick, které vám usnadní plánování a stanou se vašim věrným služebníkem i kamarádem.

V čem vidím výhody papírového diáře nad diářem elektronickým?

  • Máte jej offline, k přístupu k vašim cílům a plánům nepotřebujete baterku ani WiFi
  • Věci, které si zapíšete ručně, se mnohem lépe pamatují
  • Při plánování vás neruší ostatní online, jednoduše plánujete, neprokrastinujete, můžete nerušeně pracovat na vlastních prioritách
  • Vše máte hezky přehledně roztříděné do předem vytvořených sekcí
  • Můžete do něj nejen psát, ale také vkládat, malovat, vlepovat
  • Není to jen plánovač, ale také archiv všeho, co se událo, což z něj může činit zajímavé nostalgické čtení (kdy jste si naposled četli archiv kalendáře v mobilu?)
  • Diář vypadá stylově a je zajímavým komponentem vaší tašky

Diáře Black Brick

Diář je dostupný ve dvou barvách, černé a červené, a musím uznat, že oba vypadají moc dobře. Diáře mi přišly v krásných černých baleních, které na první dojem působí skvěle. Jeden z diářů budu darovat, a právě proto je toto dárkové balení úžasné.

Diář Black Brick má velmi jednoduchý, minimalistický design. Z vrchu se pyšní pouze vyraženým logem na italských koženkových deskách, desky jsou příjemné na dotek a soudě podle vzhledu také něco vydrží.

Uvnitř diáře

Black Brick však neslouží pouze k zaznamenání schůzek či aktivit. Diář má stránky vyhrazené pro vaše cíle. Hned na začátku tak máte na očích několik stran s ročními cíli, kam si můžete napsat třeba svá novoroční předsevzetí a vůbec všechny cíle, kterých byste chtěli v nadcházejícím roce dosáhnout.

Dále tu máme rychlý přehled všech měsíců, kam si můžete zaznamenat důležité data, dovolenou a třeba i nějaké důležité poznámky. Následuje pak samotný kalendář. Každý den má svůj sloupeček se spoustou řádků rozdělených podle času, ke každému dni si můžete zaznamenat hlavní cíl dne a dole zbylo také místo na další poznámky. Jednoduše řečeno, pokud si potřebujete cokoliv zaznamenat, máte místa až až.

Po každém týdnu následuje volná strana pro další poznámky či hraní piškvorek, a také strana s hlavními cíli týdne, které si můžete následně odškrtávat. Na konci diáře je místo pro vaše kresby, zápisky, myšlenkové mapy a další kreativní činnosti.

Na samotném konci diáře je v samotných deskách také praktická skrytá kapsa, kam můžete zakládat různé dokumenty.

K diářům si, pokud chcete, můžete také zakoupit gumičku na tužku či propisku, kterou díky samolepicí straně jednoduše vlepíte do diáře. Ta je dostupná ve stejných barvách a stejném materiálu, jakou jsou diáře samotné.

Uvnitř má diář dokonce ne jednu, ale rovnou dvě záložky. Jednou si můžete založit například aktuální datum a druhou vaše osobní poznámky.

Osobní dojem z diáře je tedy úžasný, vše je zabaleno do moc hezkého grafického kabátku a hezky i přehledně uspořádáno. Diář svou velikostní nebude vyhovovat každému, ale těm, kteří potřebují diář, kam je možné psát velké množství informací je perfektní volbou. Zvláště jej doporučuji těm, kteří si svůj diář chtějí vést jako motivační.  Obsahuje totiž spoustu možností, kam své cíle můžete psát a sledovat jejich pokrok.

Kde je pořídit?

Diáře si můžete zakoupit v e-shopu Black Brick a následně si je nechat doručit poštou, kurýrem anebo nově také vyzvednout či rovnou zakoupit na odběrném místě v populárním Vnitroblocku v Praze. Samozřejmě máte také možnost si jej tam naživo prohlédnout.

Pro ty, kterým se zpracování diářů líbí, ale používají již jiný, Black Brick také stylové zápisníky v černé a růžové barvě.


Foto: Canon EOS M10

Předchozí článekJak na skvělé rande – Plánování
Další článekVychytávky na plánování dovolené
Zakladatel Two Gentlemen, nadšenec do pánské módy, moderních technologií, designu, marketingu, retailu a podnikání. Má rád štěňátka.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here